Φωτορεπορτάζ από το τριήμερο της Καθαράς ΔευτέραςΜας τα χάλασε φέτος ο καιρός που ακόμα δεν λέει να φτιάξει. Μάρτης γδάρτης λέει ο λαός μας και δεν έχει άδικο. Αν και το «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» στέφθηκε με επιτυχία, η διοργάνωση του Ράλι με τα τηλεκατευθυνόμενα , δεν είχε την ανάλογη επιτυχία, αφού όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του συνεργάτη μας Βασίλη Κολοκύθα, η βροχή μετέτρεψε σε λίμνη την, ειδικά διαμορφωμένη, πίστα. Ωστόσο στις 9 το πρωί έγινε ο πρώτος διαγωνισμός ταχύτητας με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα, όπου ενώ οι συμμετοχές ήταν 20 παραβρέθηκαν σχεδόν οι μισές.
Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν βοήθησε ο καιρός να γίνουν και τα πατροπαράδοτα Κούλουμα, όπως άλλες φορές, στον Μύλο. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Καθαρά Δευτέρα ο ήλιος δεν βγήκε, ο αέρας έκανε τα δικά του και η βροχή ερχόταν να συμπληρώσει το σκηνικό. Ο Μύλος που άλλες
χρονιές ήταν γεμάτος από ανθρώπους και χαρταετούς, φέτος ήταν άδειος.
Τελικά ο κόσμος απόλαυσε τα θαλασσινά και τα νηστήσιμα στο σπίτι του και στις ταβέρνες του νησιού.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Μαρια Κρητικου says:

    ????????????????????????????????

  2. billkolok says:

    Τα ερωτηματικά τι είναι; Μήπως έχει καποιο πρόβλημα η σελίδα;

  3. Μαρια Κρητικου says:

    καλησπερα Μπαμπη μου καλη Σαρακοστη! Μου εκανε εντυπωση σχετικα με τα κουλουμα στο Μυλο!εχουν περεσει απο την τελευταια φορα πεντα χρονια!

Σχολιάστε