Απόκριες 2012 στον ΠόροΟ Δήμος Πόρου και η ΔΗ.Κ.Ε.Π. πραγματοποιούν διήμερες εκδηλώσεις το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου για τον εορτασμό της Αποκριάς και την ψυχαγωγία πολιτών κάθε ηλικίας.
Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά Αγώνας Ταχύτητας (ράλυ) με τηλεκατευθυνόμενα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του Β’ Δημοτικού Σχολείου για μικρούς και μεγάλους από 6 -106 ετών.
Ώρα προσέλευσης των συμμετεχόντων: 10.00
Ώρα έναρξης του προκριματικού αγώνα: 10.30
Λήξη αγώνα: 11.30
Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 19.30 πραγματοποιείται στην πλατεία Δημαρχείου ο Διαγωνισμός για την καλύτερη μεταμφίεση με την συμμετοχή των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού. Κάθε ομάδα θα παρελάσει χωριστά, ώστε να κριθεί η καλύτερη μεταμφίεση από την Επιτροπή. Αμέσως μετά στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει το Αποκριάτικο Πάρτυ του Δήμου μας και της ΔΗΚΕΠ, το οποίο είναι ανοικτό σε όλους.
Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου διεξάγεται για 4η συνεχή χρονιά ΄΄Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού΄΄, ένα συναρπαστικό παιχνίδι γρίφων και περιπέτειας στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από
10 – 100+ ετών. Οι συμμετέχοντες κατά ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στην πλατεία Δημαρχείου, καθώς η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ.
Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις συγκεκριμένες διοργανώσεις, τους κάνουμε γνωστό ότι μπορούν να εγγράφονται ηλεκτρονικά στο dkeporou@gmail.com ή στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π. έως την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 στις 12.00 το μεσημέρι.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. χρήστος says:

    Ο κρυμμένος θησαυρός φέτος θα είναι να βρουν τα 500000 χιλιάρικα που χάθηκαν!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε