Αποκριάτικα Πολιτιστικά Δρώμενα στον Γαλατάafisa 2016 ΑΠΟΚΡΙΕΣΓια πρώτη φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατα «Οι Φίλοι Της Παράδοσης» διοργανώνουν «Αποκριάτικα Πολιτιστικά Δρώμενα».

Όπως σ’ όλα τα μέρη του κόσμου,  έτσι και στην Ελλάδα Απόκριες σημαίνουν χαρά, ξεφάντωμα, οινοποσία και κυρίως φαγοπότι.
Μπορεί για τους περισσότερους οι  Απόκριες να συνδέονται με τα μεγάλα καρναβάλια, τις παρελάσεις μεταμφιεσμένων ή τους ξέφρενους χορούς. Ο σύλλογος εκτός αυτών βάζει ως στόχο για τις Απόκριες 2016  να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα  ξεφεύγοντας- έστω και για λίγο- από τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε.
Επίσης προσδοκούμε να σωθούν έθιμα και παραδόσεις που μεταφέρονται αναλλοίωτα από γενιά σε γενιά μέχρι και τις μέρες μας,  Έθιμα τοπικά αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν τα Δρώμενα θα περιλαμβάνουν :

  • παρέλαση ομάδων από μικρούς και μεγάλους, από φορείς, από όλα τα σχολεία της περιοχής και από όλους όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να στηρίξουν τα «Αποκριάτικα Δρώμενα» με τις ιδέες τους και την ενεργό τους παρουσία-συμμετοχή.
  • θα σεργιανίσουμε στους δρόμους και τα σοκάκια του Γαλατά προσδοκώντας να ξεκινήσουμε να γράφουμε τη πορεία χαράς και κεφιού των Πολιτιστικών Αποκριάτικων Δρώμενων.
  • Θα γλεντήσουμε όλοι μαζί στο ανοικτό Αμφιθέατρο Γαλατά , θα χορέψουμε , θα μπλέξουμε και θα ξεμπλέξουμε το «Γαϊτανάκι»

Προσκαλούμε λοιπόν , παρέες , συλλόγους, σχολεία και όποιον άλλο φορέα θέλει, να συμμετέχουν ενεργά στην καρναβαλική παρέλαση, διοργανώνοντας ομάδες με θέμα που επιθυμούν στα «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2016»  των Φίλων Της Παράδοσης, που θα πραγματοποιηθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 στις 3:30 μμ.

Αν διαθέτεις την τρέλα και όχι την ομάδα,  μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις ομάδες με ένα απλό τηλεφώνημα  ώστε να συμμετέχεις με την παρέα σου ή και μόνος σου σε κάποια
από τις ομάδες των Φίλων Της Παράδοσης.
Βρες τη διάθεση και θα σου βρούμε εμείς την παρέα.

Αν διαθέτεις και την τρέλα και την ομάδα,  βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, συντόνισε την ομάδα σου, βρείτε θέμα και ελάτε να το δηλώσετε από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου 2016.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν,  να διαφημιστούν και να γίνουν χορηγοί αυτής της προσπάθειας,  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές στα παρακάτω τηλέφωνα ώστε να ενημερωθούν για τα εναλλακτικά πλάνα διαφήμισης και το κόστος αυτών.

Τηλ. Επικοινωνίας για ενημέρωση και συμμετοχές

ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ : 6976973435

ΓΙΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑ : 6983663000 – 2298042558

ΜΑΓΕΙΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: 6946514382

– See more at: http://www.saronicmagazine.com/?p=30339#sthash.kEhRauU0.dpuf
Σχολιάστε