Ανθοκομική Έκθεση Μεθάνων και Πρωτομαγιά στο ηφαίστειοΜια ξεχωριστή ανοιξιάτικη εκδήλωση διοργανώνεται στις 28 & 29 Απριλίου στα Μέθανα. Μια εκδήλωση που θυμίζει λιγάκι τις εκθέσεις των λουλουδιών που γίνονταν τη δεκαετία του ’80 στο Γαλατά. Επίσης πεζοπορία για μικρούς και μεγάλους από την Καμμένη μέχρι το Ηφαίστειο την Πρωτομαγιά. Ο Φορέας Ανάπτυξης Πολιτισμού Μεθάνων Τροιζηνίας, μας έστειλε την ακόλουθη πρόσκληση:
«Ανθοκομική έκθεση και περπάτημα στο μονοπάτι της Καμμένης Κάλεσμα του Φορέα Ανάπτυξης και Πολιτισμού Μεθάνων Τροιζηνίας: Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε στην πλατεία των …ΜΕΘΑΝΩΝ! Το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής 28 και 29 Απριλίου σας καλούμε στην ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ .
Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Απριλίου γιορτάζουμε την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ φτιάχνοντας στεφάνια, χορεύοντας και τραγουδώντας. Και μην ξεχνάτε: η Πρωτομαγιά είναι ημέρα για προβληματισμό, αλληλεγγύη, διεκδικήσεις, συλλογικότητα και δράση.
Επίσης, την Πρωτομαγιά ανεβαίνουμε στο μονοπάτι από την Καμμένη μέχρι το Ηφαίστειο. Εκκίνηση στις 8 το πρωί από το Οινομαγειρείο του Θοδωρή, όπου και θα καταλήξουμε στην επιστροφή. Αυτονόητο είναι ότι θα καθαρίσουμε και θα φρεσκάρουμε τη σήμανση για ακόμη μία χρονιά και το μεγάλο και το μικρό μονοπάτι. Καλά θα περάσουμε, να είστε όλοι στο ραντεβού με όρεξη…

ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ»
Σχολιάστε