Έτοιμες οι κουβέρτες για τα παιδικά χωριά S.O.S.!Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στον Πόρο, έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, μια ελπιδοφόρα προσπάθεια. Να φτιάξει χειροποίητες κουβέρτες για το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης. Η δράση αυτή ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες με έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο Συγγρού στον Πόρο, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012.
Σκοπός της δράσης ήταν να συγκεντρωθούν περισσότερα από χίλια τετράγωνα, υφαντά ή πλεκτά, ώστε να ραφτούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν πολύχρωμες κουβέρτες.
Στη πρωτοβουλία ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό, τόσο τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π., όσο και αρκετές γυναίκες από το νησί μας, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας ή το εξωτερικό. Για τρεις μήνες βρισκόντουσαν, κάθε δεκαπέντε ημέρες, στο ΠΙΚΠΑ, όπου δημιουργούσαν, συζητούσαν, αντάλλαζαν τεχνικές και η κοινή προσπάθεια άρχισε απέδωσε. Οι κουβέρτες είναι έτοιμες!
Τώρα, ήρθε η ώρα να τις θαυμάσουμε κι από κοντά, αλλά και να τιμήσουμε εκείνους, που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο χειροποίητων καρτών, με σκοπό να στείλουμε μαζί με την αγάπη και τις ευχές μας, στα παιδιά!
Διάρκεια έκθεσης: Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Απριλίου
Ώρες λειτουργίας: 5:00 έως 9:00 μμ.
Σχολιάστε