24-31 Οκτωβρίου το Catamarans Cup international Regatta στον ΣαρωνικόcatamaranscupΈνας μήνας απέμεινε για τον μεγάλο ιστιοπλοϊκό αγώνα Catamarans Cup international Regatta που θα λάβει χώρα στα νερά του Αργοσαρωνικού και θα έχει ως σταθμό και τον Πόρο.
Η ISTION Yachting παρουσίασε το 1o Catamarans Cup international Regatta τον Οκτώβριο του 2010. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ένας διεθνής αγώνας για καταμαράν κρουαζιέρας. Πρόκειται για μια διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση η οποία αποτελεί συνδυασμό ιστιοπλοϊκού αγώνα και κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, διάρκειας μιας εβδομάδας. Στόχος είναι η συνεύρεση έμπειρων και αράριων ιστιοπλόων απ’ όλο τον κόσμο και η γνωριμία με τα καταμαράν κρουαζιέρας και τις ελληνικές ομορφιές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις και event στα νησιά, όπως απονομές σε κάθε λιμάνι, πάρτι, BB-Q, κοκτέιλ, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.
Σε συνέχεια των διοργανώσεων του 2010, 2011, 2012, και 2013, το 5ο Catamarans Cup διεξήχθη 18-25 Οκτωβρίου 2014 με μεγάλη επιτυχία.
Το 6ο Catamarans Cup international Regatta θα διεξαχθεί 24-31 Οκτωβρίου 2015, ξεκινώντας από την Αθήνα και θα επισκεφθεί τον Πόρο, την Ερμιόνη, το Λεωνίδιο και το Ναύπλιο. Όσοι διαθέτουν εμπειρία και πλήρωμα, μπορούν να ενοικιάσουν ένα καταμαράν από το στόλο της Istion, ενώ όσοι δε διαθέτουν εμπειρία ή πλήρωμα μπορούν να συμμετέχουν ως μεμονωμένοι με άλλους.
Σχολιάστε