1ο Theseus Youth Cup: Διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου στον Πόρο, τον Γαλατά και τα ΜέθαναΣύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από το Δ.Σ. του Ποσειδώνα Πόρου, ο Πόρος, η Τροιζηνία και τα Μέθανα, ετοιμάζονται να υποδεχτούν 600 νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου, από τις 8 μέχρι τις 10 Απριλίου.

Ο Α.Ο. Ποσειδώνας Πόρου και ο Α.Σ. Τροιζηνιακός σε συνεργασία με τους Δήμους Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων συνδιοργανώνουν το 1ο Theseus Youth Cup στον Πόρο τον Γαλατά και Μέθανα υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αργολίδας και του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, ο Προμηθέας , με σύμβουλο οργάνωσης την JUG WINNING SPORTS.
Το 1ο Theseus Youth Cup δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διαγωνιστούν με μερικούς από τους καλύτερους νεαρούς αθλητές του κόσμου και είναι βασισμένο στο ταλέντο των αθλητών γεννημένων τα έτη 2002 ως και 2011.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί φέτος στον Πόρο τον Γαλατά και τα Μέθανα από τις 8 μέχρι τις 10 Απριλίου με την συμμετοχή 600 παιδιών και πλέον, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μέχρι σήμερα έχουνδηλώσει συμμετοχή η Ολλανδική VOLENTAM FC με δύο ομάδες, οι ακαδημίες της ARSENAL FC από Ελλάδα και Κύπρο, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ FC , ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FC, ο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης, ο Κεραυνός Στροβήλου Κύπρου με τρείς ομάδες, η FC Luvsheta Βουλγαρίας, οι : ASS Kifisia, ASS Kiato, ASS Livadia , ASS Syros , ASS Spetses, ASS Kefalonia , ASS Thesalonikis , ASS Afidnes , ASS Peristeri και το-πικές ομάδες. Το σύνολο των συμμετεχόντων ομάδων είναι τριάντα έξι (36).
Στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Στόχος δικό μας είναι η επιτυχία του τουρνουά , ώστε να καθιερωθεί ως ετήσιος αθλητικός θεσμός και το νησί μας να γίνει πόλος έλξης αθλητικών δραστηριοτήτων.
Σχολιάστε