Στον Ποσειδώνα Πόρου ο Άκης ΧατζόπουλοςΤην πρώτη μεγάλη μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα ο Α.Ο. Ποσειδώνας Πόρου. Ο ποριώτης “Τόρες” Άκης Χατζόπουλος, ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ που έχει αναδείξει το νησί, θα αγωνίζεται φέτος με τα χρώματα του Ποσειδώνα στην Α1 Κατηγορία Αργολίδας.

Ο Χατζόπουλος με την εμπειρία και την ικανότητα του στο σκοράρισμα, καλείται να δώσει λύση σε αυτό τον τομέα και να “δέσει” με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα, προκειμένου να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, που είναι αρχικά η παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ποσειδώνα Πόρου, έχει ως εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ποσειδώνα, ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό του νησιού, την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή, που είναι ο Λάζαρος Χατζόπουλος.

Ο Λάζαρος Χατζόπουλος από σήμερα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή που πραγματοποιεί ο σύλλογός μας και την θεωρούμε μεγάλη για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί ο Χατζόπουλος είναι εκτός από ικανός ποδοσφαιριστής, ένα εξαιρετικό παιδί με ήθος και   αδαμάντινο     χαρακτήρα.

Δεύτερον γιατί ο Άκις είναι γέννημα θρέμα του Πόρου, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόκτησή του  γιατί δεν το κρύβουμε ότι στόχος είναι να μαζέψουμε στον σύλλογό μας τα  “δικά  μας” παιδιά.

Καλοσωρίζουμε τον Άκι Χατζόπουλο στον Ποσειδώνα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική  περίοδο”.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΔΑΓΚΩΜΕΝΟΣ says:

    Ευτυχώς! Τώρα λυθήκανε όλα μας τα προβλήματα.

Σχολιάστε