Δύο αθλητές του Ν.Ο.Π.Τ. στην Εθνική Ομάδα Κανόε-Καγιάκ ΣπρίντnoptΤο Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, πραγματοποιήθηκε το 2ο Τεστ για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας Κανόε-Καγιάκ  Σπριντ κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων.

Ο Ν.Ο.Π.Τ. συμμετείχε συνολικά με δύο (2) αθλητές, τους Συριόπουλο Κυριάκο στην κατηγορία Ανδρών και τη Λεσιώτη Δήμητρα στην κατηγορία Νεανίδων ενώ συνοδός-αρχηγός της αποστολής ήταν ο προπονητής της ομάδας, Λαδάς Αντώνης. Οι αθλητές μας απέδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, λαμβάνοντας τις κάτωθι θέσεις στη γενική κατάταξη:

  • Συριόπουλος Κυριάκος – 1η θέση στον τελικό 1000μ και 3η θέση στον τελικό 200μ  κατηγορίας Ανδρών
  • Λεσιώτη Δήμητρα – 4η θέση στον τελικό 200μ και 500μ κατηγορίας Νεανίδων, και

Εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκρισή τους στις Εθνικές Ομάδες κατηγορίας Ανδρών και Νεανίδων αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια και που δικαίως κατατάσσει τον Ν.Ο.Π.Τ. στην κορυφή του αθλήματος στην Ελλάδα. 

Θα επακολουθήσουν εσωτερικά τεστ αξιολόγησης,  προκειμένου να  επιλεγούν τα μέλη της αποστολής που θα λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Βουλγαρία και στο Παγκόσμιο που θα γίνει στη Λευκορωσία.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dimitris says:

    ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!
    KEEP PADDLING…………………………

Σχολιάστε