Όλα Χ


ΑΟ Ποσειδών Πόρου

ΑΟ Ποσειδών Πόρου

Λευκή ισοπαλία παραχώρησε ο Ποσειδώνας Πόρου στην Προσύμνη εκτός έδρας, στην πρώτη αγωνιστική των play off ανόδου στην Α’ Κατηγορία Αργολίδας. Οι απουσίες και η έλλειψη εμπειρίας, στέρησαν τους 3 βαθμούς της νίκης από τον Ποσειδώνα Πόρου.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και την τακτική, περισσότερο απ’ ότι στην τεχνική. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα, κατάλαβαν πως οι δυναμικότητα των ομάδων που συνεχίζουν τα μπαράζ είναι περίπου η ίδια και πως σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, θα πρέπει να καταθέτουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να μη χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους σε κανένα σημείο του αγώνα.

Μικρό ωστόσο το κακό, για την ομάδα του Πόρου, καθώς στην πρώτη αγωνιστική, καμιά ομάδα δεν κέρδισε με αποτέλεσμα, να παραμένει η ίδια βαθμολογία, σαν να μην έγιναν παιχνίδια.

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, στην δεύτερη αγωνιστική, ο Ποσειδώνας υποδέχεται τα Ίρια στο γήπεδο του Πόρου. Να σημειώσουμε ότι οι επόμενοι αγώνες για την ομάδα του Πόρου, έχουν τη μορφή τελικού, καθώς έχει το μειονέκτημα 1 βαθμού από δυο ομάδες.
Σχολιάστε