Φεβρουάριος ο μήνας των τεστ για τον ΝΟΠΤΜήνας προβληματισμού., αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά και διασκέδασης είναι ο Φεβρουάριος για τον Ναυτικό Όμιλο Πόρου Τροιζηνίας.

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Συγγρού, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ομίλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι απολογισμοί των οικονομικών, αλλά και των εφόρων των τμημάτων του Ομίλου. Δυστυχώς, δεν προσήλθε μεγάλος αριθμός μελών για έναν τόσο σημαντικό όμιλο όπως ο ΝΟΠΤ.

Ιδιαίτερο προβληματισμό, αλλά και αντιπαράθεση, προκάλεσε η ανάγνωση ανοιχτής επιστολής του προέδρου του Ομίλου Δημήτρη Σπυριδάκη, ο οποίος έθιξε θέματα που αφορούν την λειτουργία του Ομίλου και τους προπονητές  των τμημάτων.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΝΟΠΤ, ανέφερε τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος και τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις οικονομικές δυσκολίες, τονίζοντας το κομμάτι του υλικού.

Στη συνέχεια ο κ. Σπυριδάκης καυτηρίασε κάποιες καταστάσεις, που σύμφωνα με τον ίδιο αποτελούν παθογένειες στην λειτουργεία του Ομίλου και αφορούν την ανισότιμη μεταχείριση των προπονητών των τμημάτων.

Επίσης ο πρόεδρος του Ομίλου, ανέπτυξε το ιστορικό που οδήγησε σε αυτές τις καταστάσεις, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα νοοτροπίας που έχουν να κάνουν με τον διαχωρισμό του ρόλου του μέλους του Δ.Σ. του Ομίλου και του γονέα.

Η επιστολή του προέδρου, προκάλεσε μια γενική ενδοσκόπηση. Έναν ειλικρινή διάλογο, με – έντονη ορισμένες φορές – αντιπαράθεση, όπου μέσα από τον οποίο αναδείχθηκε η δημοκρατική λειτουργία του Ομίλου.

Κάποιοι από τα μέλη τοποθετήθηκαν επί της ουσίας, ενώ κάποιοι άλλοι εξέφρασαν την άποψη ότι το θέμα θα πρέπει να διαχειριστεί στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα από την Γενική Συνέλευση του ΝΟΠΤ, είναι το γεγονός, ότι ο Όμιλος βρίσκεται σε καλά χέρια και τον λειτουργούν υπεύθυνοι άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουν, αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον των αθλητών και του ομίλου.

Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που λειτουργούν τον Όμιλο, επικοινωνούν μεταξύ τους με την ίδια ειλικρίνεια που επικοινωνεί και μια οικογένεια.

 

Τεστ για τις Εθνικές Ομάδες Κανόε – Καγιάκ

Σήμερα 18.2.2017 στις 10:30 π.μ. ξεκινάνε στο Ολυμπιακό Κωπαλατοδρομιο Σχινιά, οι δοκιμασίες του 1ου τεστ για τις Εθνικές Ομάδες Σπριντ Κανοε-Καγιάκ Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων. Οι δοκιμασίες περιλαμβάνουν 2 κούρσες των 200μ, 2 κούρσες των 2000μ και 5000μ τρέξιμο. Ο ΝΟΠΤ συμμετέχει με 9 αθλητές, τους: ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΕΛΙΟ, ΛΑΔΑ ΙΩΣΗΦ & ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΓΙΩΡΓΟ στην κατηγορία Ανδρών, ΜΠΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ & ΤΡΙΖΕΛΗ ΓΙΩΡΓΟ στην κατηγορία Εφήβων και τις ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΛΕΣΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΡΟΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στην κατηγορία Νεανίδων με συνοδούς τους ΑΝΤΩΝΗ ΒΙΚΟ & ΑΝΤΩΝΗ ΛΑΔΑ.

Ο αποκριάτικος χορός του ΝΟΠΤ

Το επόμενη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του ΝΟΠΤ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Xenia Poros Image. Σύμφωνα με πληροφορίες η αίθουσα παραχωρήθηκε με χορηγία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Πάνου Παλαιολόγου. Η επίσημη πρόσκληση με την ώρα, θα εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

 
Σχολιάστε