“Την κάνει με ελαφρά”… ο “Μέγας Χορηγός” από τον Α.Ο ΠόρουΜε ένα ολόκληρο νησί απέναντι τους, συνειδητοποίησαν οι εταιρίες ιχθυοκαλλιέργειας ότι η χρηματοδότηση του Α.Ο Πόρου, δεν εξυπηρετεί πλέον επικοινωνιακά, πουθενά και όπως μαθαίνουμε, αποσύρουν τη χορηγία τους από την ομάδα.
Να θυμίσουμε, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του νησιού – μέσα από φορείς και το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων- θα αγωνιστεί, με όσα μέσα διαθέτει, για να αποτρέψει τα σχέδια δημιουργίας Π.Ο.Α.Υ στον Πόρο και λογικά το γεγονός αυτό, να απέτρεψε τον «Μέγα Χορηγό» να επενδύσει χρήματα σε ένα άθλημα, που τον τελευταίο καιρό, η αξιοπιστία του, έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα στη συνείδηση των φιλάθλων.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Πάνος Θεοχάρης says:

  Μετά όμως αν βαρέσει η ομάδα κανόνι και διαλυθεί, να μην γκρινιάζουμε…

  Μην γράφουμε άρθρα απείρου βλακείας όπως το : http://www.mellon.gr/%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3/tabid/68/vw/1/ItemID/985/Default.aspx

 2. τρείς είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να μπορεί να επικαλείται κάποιος ότι υφίσταται μια ομάδα είτε αυτή είναι ποδοσφαιρική, όπως ο Α.Ο. Πόρου, είτε άλλου αθλήματος.
  Η πρώτη προϋπόθεση είναι να υπάρχει το φίλαθλο ενδιαφέρον σε ένα τόπο, δηλαδή ένας ικανός αριθμός ατόμων που αγαπούν και στηρίζουν το άθλημα ηθικά και οικονομικά με την παρουσία τους στους αγώνες και τις άλλες δραστηριότητες της ομάδας.
  Η δεύτερη πρϋπόθεση είναι να υπάρχει Διοίκηση στην ομάδα, δηλαδή κάποιοι άνρωποι οι οποίοι να φροντίζουν να επιλύουν τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν και ένα απο αυτά, ίσως το πλέον καυτό, ειδικά την σημερινή εποχή είναι το οικονομικό.
  Η τρίτη και βασικότερη προϋπόθεση ύπαρξης ΟΜΑΔΑΣ
  είναι οι αθλητές (ποδοσφαιριστές) και το τεχνικό επιτελείο που θα τους καθοδηγεί (προπονητής, γυμναστής, φυσικοθεραπευτής,ψυχολόγος κ.λ.π.).
  Ποιές απο τις παραπάνω προϋποθέσεις υπάρχουν σήμερα στο ιστορικό σωματείο, το οποίο το έχω υπηρετήσει περισότερο απο δέκα χρόνια σαν προπονητής και σαν παίκτης, που να το χαρακτηρίζουν σαν Ομάδα.

 3. θοδωρης says:

  κυριε Γκιων θα σας απαντησω και στις τρεις προυποθεσεις:α)οι φιλαθλοι του ιστορικου σωματειου τ νησιου μας υπήρχαν και θα υπάρχουν και το στηριζουν και ηθικά και οικονομικά ισως δε το βλεπεται εσείς καθ’οσον εισαστε μακρια απο την ομάδα β )στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας οι διαφορες διοικήσεις τα τελευταία χρονια που εχουν περάσει και να ειναι για τριτη συνεχή χρονιά η ομάδα στη Δ’Εθνικη Κατηγορία εχουν (ματώσει)οικονομικά συν τις βοηθειες από τους εκαστοτε χορηγούς που αυτη την στιγμη ειναι Ο ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ! και οπως πάντα μια διοικηση ειναι για να λυνει τα προβλήματα που παντα υπάρχουν γ )για να υπαρχουν ολοι οι παραπάνω προπονητες γυμναστές φυσικοθεραπευτες ψυχολογοι και οι λοιποι μηπως γνωρίζεται ποσο κοστίζουν? ουτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!Και αφου εισασταν και προπονητης και παικτης λογικά θα ξερετε!!!οι παικτες θελουν σωστη διοικηση οπως και αντιστροφα για να ειναι ΟΜΑΔΑ!!

Σχολιάστε