Τελετή απονομής του 32ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα “Πόρος 2016” στο Κτήριο Συγγρού (φωτογραφίες)notk2To Σάββατο 2 Απριλίου στις 20:30 έγινε η τελετή απονομής του πρώτου σκέλους του 32ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα “ΠΟΡΟΣ 2016” εις μνήμην του Μάκη Γκρίτζαλη.

Την εκδήλωση στο νεοκλασσικό κτίριο Συγγρού διοργάνωσε ο Εμπορικός – Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου, με συμμετοχή του Λιμενικού Ταμείου Πόρου και την προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών του νησιού.

Από νωρίς ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου είχε στήσει τον μπουφέ με τις λιχουδιές που πρόσφεραν οι επιχειρηματίες εστίασης του νησιού στα αγωνιστικά πληρώματα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου πρόσφερε λεμοντσέλο.

notk9notk8

Οι 300 περίπου ιστιοπλόοι ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στο σημείο γύρω στις οκτώ και η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Αντιπροέδρου του ΝΟΤΚ, Ανδρέα Αντωνόπουλου, προς τους τοπικούς φορείς που τόσο βοήθησαν στην τέλεση του αγώνα, συνεχίστηκε με το μνημόσυνο στον Μάκη Γκρίτζαλη, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένος ο αγώνας και ακολούθησε η απονομή του επάθλου στον Κυβερνήτη Γιώργο Λάσδα και το πλήρωμα του σκάφους Decision, το οποίο ήταν και το μόνο που κατάφερε να τερματίσει στο πρώτο σκέλος.

notk1notk5 notk6 notk3 notk4

Επίσης, κύπελλο υπομονής απονεμήθηκε στον κυβερνήτη Αλέξανδρο Λυράκη του σκάφους Artemis ως επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έκανε για να τερματίσει. Ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου απέδωσε αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους στον αγώνα σε όλα τα σκάφη.

notk7IMGP3521

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Κανατσίδη, οι Αντιδήμαρχοι Πόρου Γιώργος Κουντουζής και Τάσος Παπαχρήστου, η σημαιοφόρος του Λ.Σ. Χριστίνα Καπόλα, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Αλιφέρης και ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Π Δημήτρης Συξέρης. Η εκδήλωση απονομής ήταν ένα ζέσταμα κεφιού για τους ιστιοπλόους, για το πάρτι που συνεχίζεται στο μπάρ Passagio με κερασμένη μπύρα “ΜΥΘΟΣ”.
Σχολιάστε