Τα νέα του ΝΟΠΤΟ ΝΟΠΤ στις 23.09.2012 έλαβε μέρος σε διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στην Σαλαμίνα. Στους αγώνες διακρίθηκαν οι Οικομομοπούλου Ασπασία 2η στο σκιφ κορασίδων 2η στο σκιφ νεανίδων, Χαρακλάνης Πέτρος, Καριτέλης Σταύρος 3οι στο διπλό σκιφ παίδων αρχαρίων, Κοντάκου Αικατ. 3η στο σκιφ κορασίδων, Μαγγινόπουλος Κυρ., Σαμπανης Νικ. 3η θέση στο διπλό σκιφ εφήβων.
Επίσης στους αγώνες έλαβαν μέρος οι-Βαρβέρης Γιωρ. Παναγιωταράκος Δημ. Φωκά Αικ. Ράντη Λαμπρ. Παναγιωταράκου Μαρία, Τζάκο Αντζελα. Ο ΝΟΠΤ ανταποδίδοντας την συμμετοχή στους αγώνες που έγιναν στον Πόρο, του Ναυτικού Ομίλου Σούδας στα Χανιά, θα λάβει μέρος στους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες κανοε-καγιακ με αποστολή 23 αθλητών.
Οι αγώνες θα γίνουν στην λίμνη Κουρνιά στις 6 και 7 Οκτωβρίου. Επίσης στις 14 Οκτωβρίου ο ΝΟΠΤ διοργανώνει τους ετήσιους κωπηλατικούς αγώνες [ΠΕΤΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ]οι οποίοι είναι Αφιερωμένοι στην μνήμη του αθλητού και προπονητή του ΝΟΠΤ. Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή το πρωί στον Άσπρο Γάτο και θα λάβουν μέρος όμιλοι από το κέντρο και την περιφέρεια.
Σχολιάστε