Στη Ρουμανία με την Εθνική Ομάδα Διάθλου οι Κουβαρά και ΡάπτηΓια την Buftea της Ρουμανίας αναχωρούν αύριο για να αγωνιστούν με το εθνόσημο, οι Τροιζήνιες αθλήτριες τριάθλου Νιόβη Κουβαρά και Κατερίνα Ράπτη.

Οι νεαρές αθλήτριες του Saronic Triathlon Team θα εκπροσωπήσουν την Εθνική Ελλάδας στο Διάθλο, στην κατηγορία Παγκορασίδων και θα συμμετέχουν στις αποστάσεις 2.5 κμ τρέξιμο – 10 κμ ποδήλατο – 1.25 κμ τρέξιμο (αποστάσεις εγκεκριμένες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διάθλου).

Οι δυο αθλήτριες του Σπύρου Ροή, επελέγησαν από την Εθνική Ομάδα Διάθλου μετά την επιτυχία τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Ολυμπία τον  προηγούμενο μήνα.

Τα κορίτσια πρόκειται να αναχωρήσουν με πτήση της Aegean την παρασκευή για την Ρουμάνια και θα αγωνιστούν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 22 Απριλίου.

Αξίζει να αναφερθεί η υποστήριξη των χορηγών στην προσπάθεια των δύο κοριτσιών. Η αεροπορική εταιρεία Aegean όπου προσέφερε την δωρεάν μεταφορά των αγωνιστικών ποδήλατων της Νιόβης και της Κατερίνας. Η εταιρεία ναυτιλιακών ειδών «Lalizas» προσέφερε ως χορηγία τα αγωνιστικά κολάν που θα αγωνιστούν τα κορίτσια μας.

Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!
Σχολιάστε