Στηρίζουμε τον Ποσειδώνα Πόρου στον «τελικό» του Σαββάτου


ΑΟ Ποσειδών Πόρου

ΑΟ Ποσειδών Πόρου

Το Σάββατο 28/2 στις 15:30, ο Ποσειδώνας Πόρου υποδέχεται στο γήπεδο του Κ.Ε. Πόρος τα Λευκάκια σε έναν αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, τις περαιτέρω ελπίδες της ομάδας του Πόρου για την άνοδο στην 1η Κατηγορία Αργολίδας.
Ο αγώνας κόντρα στα Λευκάκια είναι ο πρώτος από μια σειρά «τελικών» που θα οδηγήσει στην άνοδο. Η ομάδα της Αργολίδας, βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πάνω από τον Ποσειδώνα, και με νίκη, η ομάδα του Πόρου, αποκτά το πλεονέκτημα για την κατάληψη της 3ης θέσης, δύο μόλις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.
Το ρόστερ της ομάδας του Ποσειδώνα απαρτίζεται από παιδιά από τον Πόρο και την Τροιζηνία. Τα παιδιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πλασαριστούν στην 3η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα play off ανόδου και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια με -6 βαθμούς από πέρσι, έχουν καταφέρει να έχουν βάσιμες ελπίδες για να πετύχουν τον στόχο τους.
Οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα, είναι συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συνάδελφοι μας. Χρειάζονται την στήριξη μας το Σάββατο. Όλοι λοιπόν στο γήπεδο, για να τους δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους, στην προσπάθεια που καταβάλουν.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΙΑΚΟΡΩΝΑ says:

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΟΣΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ…ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ Α’

Σχολιάστε