Στην Α2 οι “μικροί” του ΤροιζηνιακούΤην άνοδό τους στην Α2 Κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας πανηγύρισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Α Σ ΘΗΣΕΑ  μόλις στη δεύτερη χρονιά συμμετοχής  της ομάδας στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας  στην τελετή απονομής επάθλων που διοργάνωσε ή ΕΠΣ Αργολίδας.

Ο Α. Σ. ΘΗΣΕΑΣ αποτελεί τη συνέχεια της Ακαδημίας του Α. Σ. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ. Η ομάδα στελεχώνεται κυρίως με  παιδιά  που ολοκληρώνουν το προπονητικό  πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής και σκοπό έχει τη συνεχή βελτίωσή τους, την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και την προετοιμασία τους για την  στελέχωση της ομάδας του ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ.

Ο ΘΗΣΕΑΣ ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα κατακτώντας τη 2η θέση στον όμιλο  και ανέβηκε απ’ ευθείας στην Α2. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν ήταν  μικρότερος των 18 ετών.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Νεκταριος Σταυρου says:

    Αγαπητε κυριε Κανατζιδη , Ευχαριστουμε για την ενημερωση , σχετικα με τον ΘΗΣΕΑ αλλα ξερετε υπαρχει και αλλη ΟΜΑΔΑ η οποια θα περασει στην επομενη ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ας πουμε και δυο λογια και για αυτην , για ενημερωση . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Σχολιάστε