Στην Α1 Κατηγορία ο Ποσειδώνας Πόρου – Έγινε η κλήρωση σε πρωτάθλημα και κύπελλο
Οριστικά στην Α1 κατηγορία Αργολίδας θα συμμετέχει φέτος ο Ποσειδώνας Πόρου, καθώς η διοίκηση της ομάδας αποδέχθηκε την πρόκληση που παρουσιάστηκε μετά την μη συμμετοχή των προπορευόμενων ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα δυνατότητα συμμετοχής στην Α1 κατηγορία δόθηκε και στην ομάδα των Μεθάνων, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Μαζί με την ομάδα του Πόρου, αποδέχθηκε την συμμετοχή ο Ολυμπιακός Άργους, ομάδα που τερμάτισε στη 10η θέση της Α2 κατηγορίας Αργολίδας.

Εχθές πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Α1 κατηγορίας και του Κυπέλλου Αργολίδας. Ο Ποσειδώνας Πόρου, στην πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Δρεπανιακό, ενώ ο Τροιζηνιακός θα υποδεχτεί τον Πανασιναϊκό στον Γαλατά.

Για το κύπελλο Αργολίδας, οι τέσσερεις ομάδες του Πόρου και της Τροιζηνίας, θα αναμετρηθούν στον 2ο όμιλο. Έτσι την πρώτη αγωνιστική, τα ζευγάρια έχουν ως εξής: Ποσειδώνας Πόρου- Τροιζηνιακός και Μέθανα- ΑΟ Πόρου.

Τέλος σε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ποσειδώνα Πόρου και τον Τροιζηνιακό, που πραγματοποιήθηκε εχθές, η ομάδα του Πόρου επικράτησε με 1-0 με γκολ του Πάνου Στρατηγού.
Σχολιάστε