Σπύρος Ροής: Ο ποριώτης που με εφόδιο την… «ΠΙΣΤΗ» διέσχισε τον Ευβοϊκό κόλπο



rois1Στον «ΔΙΑΠΛΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2015» συμμετείχε ο ποριώτης τριαθλητής Σπύρος Ροής το Σάββατο 11 Ιουλίου.

Ο Σπύρος συμμετείχε ως πρεσβευτής του Συλλόγου υποστήριξης για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις «ΠΙΣΤΗ», με στόχο τη διάδοση των σκοπών και του έργου του Συλλόγου.

Ο κολυμβητικός αγώνας απόστασης 15χλμ  είχε ως εκκίνηση τη Λεκούνα Στερεάς Ελλάδας και τερματισμό στη Λίμνη Εύβοιας. Στον αγώνα συμμετείχαν 28 αθλητές.  Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος για τους αθλητές. Η εκκίνηση δόθηκε με 4 Μποφώρ βοριά. Στο 4ο χλμ οι συνθήκες καλυτέρεψαν αρκετά και όλα έδειχναν ότι θα γίνει ένας ωραίος αγώνας.  Στο 7ο χλμ. όμως, ο καιρός άλλαξε σε 5 Μποφώρ βορειοδυτικό άνεμο.

rois3Στο 10 χλμ οι διοργανωτές σκεφτήκαν να ακυρώσουν τον αγώνα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ξεκίνησαν να περισυλλέγουν όλους τους αθλητές σε σκάφος της διοργάνωσης. Τελικά, μετά από απαίτηση  όλων σχεδόν των κολυμβητών,  ο αγώνας συνεχίστηκε, ωστόσο,  λόγω της ομαδικής περισυλλογής των αθλητών οι διοργανωτές αποφάσισαν να δημιουργήσουν ομαδική κατάταξη στον τερματισμό.

Ο Σπύρος Ροής τερμάτισε στις 5;30 ωρες τα 15χλμ και βραβεύθηκε μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές που ολοκλήρωσαν τον κολυμβητικό άθλο των 15 χιλιομέτρων.

Αξίζει να αναφέρουμε τους ανθρώπους που στήριξαν τον Σπύρο σε αυτή την προσπάθεια που είχε ως στόχο της στήριξη του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ».  Η συμπολίτισσα μας Κατερίνα Σακελλίου του παρείχε καγιάκ κατά την προετοιμασία, ο Ζαφείρης και ο Μάριος Καυγιόπουλος στήριξαν τον Σπύρο με συμπληρώματα διατροφής (SOLO BARS), όπως και το φαρμακείο της  Ιωάννας Κριαρά από τη Λευκάδα επίσης με συμπληρώματα διατροφής. Τέλος οι αφοι Γιάννης και Νίκος Μοσχονάς στήριξαν τον Σπύρο με κολυμβητικά είδη και ένδυση (JNC) κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.  Στην επικοινωνία που είχαμε με το Σπύρο, μας δήλωσε πως ευχαριστεί τον Σύλλογο υποστήριξης για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις «ΠΙΣΤΗ», που τον ενέπνευσε σε αυτή την προσπάθεια, μέσα από τα ιδανικά, τον σκοπό και το έργο που υπηρετεί.

rois2




Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ says:

    ΜΑΣ ΤΙΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΙΩΤΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ!!!

Σχολιάστε