Σπύρος Ροής: Ένας αθόρυβος τριαθλητήςrois1Το γεγονός ότι ο Πόρος βγάζει δυνατά παιδιά είναι γνωστό, από τις επιτυχίες στην κωπηλασία και τον στίβο. Πριν από μερικές μέρες όμως, άλλος ένας ποριώτης έρχεται να μας θυμίσει ότι εκτός από τη μυϊκή δύναμη και τη φυσική κατάσταση, η ψυχική δύναμη ίσως να αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό των ποριωτών.
Στα πλαίσια λοιπόν των αγώνων τριαθλου που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο, στην περιοχή Καραθωνα, στις 28 Απριλίου, ο συμπατριώτης μας Σπύρος Ροής κατέλαβε την δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία 35 – 39 χρονών, στην απόσταση HALF IRONMAN (η όποια αποτελείται από 1900μ κολύμπι , 90 χμ ποδήλατο , 21 χμ τρέξιμο) με χρόνο 5h:15m:12sec. Στους αγώνες του Ναυπλίου έλαβαν μέρος περίπου 150 αθλητές. Ο επόμενος στόχος του ποριώτη αθλητή είναι η συμμέτοχη στον κολυμβητικό διάπλου 11 χμ που θα πραγματοποιηθεί στον Αμβρακικό κόλπο. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την παρουσία του.

rois2
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Άρις Αντάνης says:

    Υπάρχουν και καλές ειδήσεις τελικά, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι “υπάρχουν και καλά παιδιά”, που λέει και το γνωστό άσμα. Ακόμα οφείλεται στο ΠΟΡΟΣΝΙΟΥΖ που δεν παραλείπει να μας ενημερώνει.
    Άρις.-

  2. ΧΡΥΣΑ ΛΑΟΥΔΗ says:

    μπράβο Σπύρο !Πάντα τέτοια συγχαρητήρια

Σχολιάστε