Σε όμιλο με Μέθανα και Ύδρα, ο Ποσειδώνας ΠόρουIMGP2787

Στον 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας Αργολίδας, κληρώθηκε να αγωνιστεί φέτος ο Ποσειδώνας Πόρου, μαζί με τα Μέθανα και την γειτονική Ύδρα.

Η ομάδα του Πόρου, θα διεκδικήσει και φέτος την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία Αργολίδας, βασιζόμενη σε ποδοσφαιριστές από τον Πόρο και την ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας.

Εκτός από τον Ποσειδώνα Πόρου, τα Μέθανα και την Ύδρα, ο 2ος όμιλος της Α2 Κατηγορίας Αργολίδας, συμπληρώνεται από τις ακόλουθες ομάδες: Διοβουνιώτης, Κλέων, Άρης Ροϊνού, Πλατανίτι, Α.Ο. Νέας Κίου, Προσύμνη και Αριστέας.

Την πρώτη αγωνιστική ο Ποσειδώνας θα φιλοξενήσει στον Πόρο στο τοπικό ντέρμπι, την ομάδα των Μεθάνων, η οποία προέρχεται από την Α1 κατηγορία Αργολίδας όπου παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφερε να παραμείνει.

Την δεύτερη αγωνιστική, η ομάδα του Πόρου, φιλοξενεί την ιστορική ομάδα του Διοβουνιώτη. Οι ημερομηνίες των αγώνων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Την ερχόμενη Κυριακή, ο Ποσειδώνας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τα Μέθανα ως πρόβα τζενεράλε της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε ότι ο Ποσειδώνας θα έχει στο ρόστερ του φέτος νέους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν ως μεταγραφές το καλοκαίρι.
Σχολιάστε