Πρωταθλητές ο Τροιζηνιακός και ο Ποσειδώνας ΠόρουpanigirismoiΤις μεγάλες τους επιτυχίες σφράγισαν σήμερα οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Πόρου και του Γαλατά, αφού στέφθηκαν πρωταθλήτριες στις κατηγορίες που αγωνίζονταν.

Πρωταθλητής αναδείχτηκε σήμερα ο Τροιζηνιακός αφού νίκησε σήμερα 30/3 με 2-0 εκτός έδρας τα Μέθανα και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργολίδας και την συμμετοχή του στους αγώνες μπαράζ, για την άνοδο του στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2.

Η ομάδα του Γαλατά θα συμμετάσχει σε μίνι πρωτάθλημα 6 αγώνων και θα αντιμετωπίσει τον Μεσσηνιακό Γ.Σ. από το πρωτάθλημα Μεσσηνίας, από την Αρκαδία θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τα Φαλαίσια και από τη Λακωνία, είτε τον Ολυμπιακό Γυθείου, ή τον Μολαϊκό.

Επίσης, η ομάδα του Τροιζηνιακού συνεχίζει και στα ημιτελικά, στον θεσμό του Κυπέλλου Αργολίδα. Την ερχόμενη Τετάρτη 3 Απριλίου, η ομάδα του Γαλατά υποδέχεται την Ένωση Ερμιονίδας που βρίσκεται στην πρώτη θέση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Πανηγυρισμοί στους δρόμους του Γαλατά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Τροιζηνιακό

Πανηγυρισμοί στους δρόμους του Γαλατά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Τροιζηνιακό

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και ο Ποσειδώνας Πόρου και πανηγύρισε την άνοδο του στην Α1 κατηγορία Αργολίδας. Η ομάδα του Σπύρου Κρητικού νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Προσύμνη και μπορεί να ξεκινήσει τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 
Σχολιάστε