Προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής ομάδας ανάπτυξης στον ΠόροnoptvolosΟ ΝΟΠΤ σε συνεργασία με την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ (Κωπηλατική ομοσπονδία) ανέλαβε να διεκπεραιώσει χειμερινό προπονητικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδος κωπηλασίας στην κατηγορία ανάπτυξης στον Πόρο. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται αυτές τις μέρες, από τις  03.01.15 μεχρι τις 07.01.15.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στο νησί μας και θα πραγματοποιηθεί χάρη στην συμπαράσταση του Δήμου Πόρου ο όποιος αναλαμβάνει τα έξοδα διατροφής και το Κ.Ε. Πόρος το οποίο θα προσφέρει την διαμονή και τις αντιαθλητικές εγκαταστάσεις.

Όπως ανακοίνωσε το Δ.Σ. του ΝΟΠΤ, στο αθλητικό πρόγραμμα θα λάβουν μέρος συνολικά 15 αθλητές-αθλητριες από το κέντρο και την περιφέρεια. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και τρεις αθλητές-τριες του ΝΟΠΤ, οι Λιωσης Θ.-Ρουσης Δ. και Καραμπη Μ.

Η επιλογή των αθλητών-τριων έγινε κατόπιν δοκιμασιών που επέβλεψαν οι αρμόδιοι προπονητές της Εθνικής ομάδας .

Η επιλογή αθλητών-τριων του ΝΟΠΤ για την εθνική ομάδα επιβεβαιώνει την μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, στη διαρκή συμμετοχή του ομίλου, στο Εθνικό συγκρότημα και αποδεικνύει την σοβαρή δουλεία που γίνεται και στο τμήμα της κωπηλασίας.  Το Δ.Σ. του ΝΟΠΤ, εύχεται καλή επιτυχία στο πρόγραμμα και καλή αθλητική χρονιά.
Σχολιάστε