Τουρνουά παίδων «Ποσειδώνας»: Γιoρτή ποδοσφαίρου στον ΠόροΌταν κάποιοι στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου καλοπιάνουν τους χορηγούς τους και συντάσσουν μακροσκελείς αναλύσεις για τις ευεργετικές ρυθμίσεις υπουργικών αποφάσεων, κάποιοι άλλοι δουλεύουν σκληρά με τα παιδία του Πόρου για την πραγματική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.
Φυσικά μιλάμε για τον Ποσειδώνα Πόρου και την ψυχή του συλλόγου Σπύρο Κριτικό που διοργάνωσε με επιτυχία το τουρνουά παίδων «Ποσειδώνας» από τις 26 Απριλίου έως την 1 Μάιου, στο γήπεδο του Πόρου. Για πέντε μέρες, ο Πόρος, γέμισε από δεκάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές, που συμμετείχαν στο τουρνουά και τις οικογένειες τους.
Οι ομάδες των παίδων του Ολυμπιακού του Παναθηναϊκού τις ΑΕΚ κι ακαδημιών άλλων ομάδων, έλαβαν μέρος στο τουρνουά του Ποσειδώνα. Το κύπελλο του τουρνουά κέρδισαν οι παίδες του Ολυμπιακού κι ο Πόρος κέρδισε καινούργιους φανατικούς φίλους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και σε όλους στον Ποσειδώνα Πόρου, για την διοργανωτική επιτυχία. Τους ευχόμαστε να φέρουν περισσότερες ομάδες του χρόνου και να καθιερωθεί το τουρνουά ως θεσμός στο νησί μας.

Φωτογραφίες από http://www.football-academies.gr/
Σχολιάστε