Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατά για την ασφάλεια των αθλούμενωνΠρογραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή υποδομών και αντικατάσταση χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατά», προϋπολογισμού 330.000 ευρώ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Γαλατά του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων. Ειδικότερα, αφορά σε παρεμβάσεις για την αντικατάσταση της υπάρχουσας περίφραξης πίσω από τα τέρματα, για την τοποθέτηση νέας ασφαλτικής στρώσης υπόβασης καθώς και για την αντικατάσταση του υπάρχοντος συνθετικού χλοοτάπητα που έχει φθαρεί, με νέο, συνολικού εμβαδού 6.365 τ.µ.. Το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων και θα εκτελεστεί από το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Πειραιά και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ανδριανόπουλος Μπάμπης says:

    Σύμφωνα με τα ισχύοντα στη χώρα μας πρόκειται για γήπεδο και όχι για στάδιο. Με την ευκαιρία βέβαια πράγματι ο Γαλατάς και η ευρύτερη περιοχή έχουν ανάγκη ενός σταδίου για την εξυπηρέτηση αθλητικών αναγκών πέραν του ποδοσφαίρου.

Σχολιάστε