Πέμπτη συνεχόμενη νίκη της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΠόρουakadimiaΣυνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της η ακαδημία ποδοσφαίρου του Πόρου, κατάφερε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της.
Αυτή τη φορά θύμα της ήταν η γειτονική ομάδα των Μεθάνων η οποία υποχρεώθηκε το Σάββατο 22 Μαρτίου να υποστεί βαριά ήττα μέσα στο γήπεδο της, δεχόμενη εννιά γκολ από τους μικρούς Ποριώτες ποδοσφαιριστές.
Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής αφού το σκορ στο 5’ του αγώνα ήταν 0-2 με γκολ των Γκιών Θ. και Γεωργόπουλου Ηλία. Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα έκανε πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας πολύ μικρότερους παίκτες όπως τον οχτάχρονο Αθανασίου και τους εννιάχρονους Σταύρου, Μοστίτσογλου και Γέγο.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 9-4 υπέρ της ομάδας του Πόρου.
Τα τέρματα πέτυχαν οι Γκιών Θεμιστοκλής 3, ο Κρις Μούχο 3, ο Αθανασίου Δημήτρης 2 και ο Γεωργόπουλος Ηλίας 1.
Η σύνθεση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν:
Πίκουλας Δημ.- Μπιτούνης Γεώργ.-Λεβειδιώτης Αντ. – Παγώνης Κων.- Αναγνωστόπουλος Γιαν. – Μούχο Κρις – Ράντης Δημ.- Μίνο Λάζαρος – Γκιών Θεμ.- Μούγιος Νίκος – Γεωργόπουλος Ηλίας. Επίσης αγωνίσθηκαν οι Αθανασίου Δημ. – Μοστίτσογλου Όμηρος – Σταύρου Γιάννης και Γέγος Δημήτρης.
Η ομάδα του Πόρου έχοντας πετύχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος συγκατοικώντας με την ομάδα του Τροιζηνιακού.
Σχολιάστε