Ο ΝΟΠΤ στους αγώνες της ΚύπρουcyprusΤο περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν στην Λεμεσό της Κύπρου διεθνείς διασυλλογικοί αγώνες κανοε-καγιακ. (Διεθνής Ρεγκάτα Κύπρου)Τους αγώνες διοργάνωσαν από κοινού η ομοσπονδία της Κύπρου με το τον τοπικό όμιλο.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος, εκτός από τους ομίλους της Κύπρου, επτά (7) Όμιλοι από την Ελλάδα και πέντε (5) όμιλοι από Ευρωπαϊκές χώρες (Ουγγαρία-Δανία –Σλοβακία –Ισραήλ-Ρωσία).Ο ΝΟΠΤ μας έλαβε μέρος με τέσσερεις αθλητές (Συριοπουλος Κυρ.-Αλεξοπουλος Γιωργ.- Γεωργουσης Αγγ.-Δημητριαδης Γρηγ.)

Την ομάδα του ΝΟΠΤ συνόδευαν ο έφορος κανοε-καγιακ Συριοπουλος Κ. και έφορος υλικού Βίκος Α. Οι επιτυχίες του ΝΟΠΤ ήταν μια 1η θέση και 3 τρίτες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον όμιλο μας έχουν ως ακολούθως:

 

Κ4  ανδρων  500μ.   Κυρ.Συριοπουλος

Αγγ. Γεωργουσης

Γιωργ.Αλεξοπουλος

Γρηγ.Δημητριαδης          1η θεση  χρυσο μεταλιο

Κ2  ανδρων  500μ.   Κυρ. Συριοπουλος

Αγγ.Γεωργουσης           3η θεση χαλκινο μεταλιο

Κ2  εφηβων  200μ.   Γιωρ.Αλεξοπουλος

Γρηγ. Δημητριαδης         3η θεση χαλκινο μεταλιο

Κ1  εφηβων              Γιωργ.Αλεξοπουλος       3η θεση χαλκινο μεταλιο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση προσέφερε δωρεάν πλήρη φιλοξενία σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα για όλους τους συμμετέχοντες από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι την Δευτέρα πρωί . Επίσης, οι διοργανωτές,  είχαν φροντίσει ώστε η τιμή των αεροπορικών εισιτήριων να είναι στο ύψος του κόστους .

 

 
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. κωστας βαρβερης says:

    Πραγματικα ηταν ολοι καταπληκτικοι και οι αθλητες αλλα και ο κ Συριοπουλος και ο α Βικος σαν αρχηγοι αποστολης.Εγω ευχαριστηθηκα μονο που τους εβλεπα

  2. NIKOS says:

    ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ……..

Σχολιάστε