Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες POROSEAΑπό τον Δήμο Πόρου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Τις απέραντες δυνατότητές του για την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων έδειξε το νησί του Πόρου το τριήμερο 19, 20 και 21 Μαΐου 2017, με τη διεξαγωγή της πρώτης διοργάνωσης POROSEA.

Η διοργάνωση, η οποία προσέλκυσε πολλές εκατοντάδες αθλητών από όλη την Ελλάδα, αλλά ακόμη και από το εξωτερικό, περιλάμβανε αγώνες μεγάλων αποστάσεων κολύμβησης, τρεξίματος και ποδηλασίας, οι οποίοι πλαισιώθηκαν από παράλληλες εκδηλώσεις.

Παρά την καθυστερημένη άφιξη πολλών αθλητών, αλλά και συντελεστών της διοργάνωσης, λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο., όλα τα αγωνίσματα διεξήχθησαν με επιτυχία υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες. Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, αθλητές και συντελεστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2018, με τον πήχη για την ετήσια καθιέρωση του POROSEA να έχει μπει πολύ ψηλά και όλα τα σημεία δυνατής βελτίωσης σε οργανωτικό επίπεδο να έχουν καταγραφεί.

Η Δημοτική Αρχή Πόρου ευχαριστεί, για την καθοριστική συνεισφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, τους δεκάδες εθελοντές κάθε ηλικίας, τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς, το Ν.Ο.Π.Τ., τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο, το Saronic Triathlon Club και τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

 
Σχολιάστε