Οι πιτσιρικάδες έκλεψαν την παράστασηΝίκος Μέλλος και Πάνος Δρούγκας (στο βάθος). Δύο από τους μικρούς που συντέλεσαν στην επιτυχημένη φετινή πορεία του Α.Ο. Πόρου

Εκτός από την παραμονή στην κατηγορία, την σεζόν που μας πέρασε, ο Α.Ο. Πόρου κέρδισε 5 νέους ποδοσφαιριστές από το φυτώριο του.
Οι Πάνος Δρούγκας, Θωμάς Βλάχος, Άκης Χατζόπουλος, Νίκος Μέλλος και Κωνσταντίνος Χατζηαναστασίου, αγωνίστηκαν σε αρκετούς αγώνες, απόκτησαν εμπειρία σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και γέμισαν με αισιοδοξία, για το μέλλον, τους φιλάθλους της νησιώτικης ομάδας.


Ο Νίκος Μέλλος γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 1993. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ποσειδώνα Πόρου. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ως κεντρικός αμυντικός. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από τη δύναμη και την ταχύτητα. Φέτος αγωνίστηκε σε 7 αγώνες, άλλοτε ως βασικός και άλλοτε σαν αλλαγή. Θεωρείται πειθαρχημένος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, όμως χρειάζεται αρκετούς αγώνες ακόμη για να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Πάνος Δρούγκας γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1990 και είναι ο «πιτσιρικάς» με την μεγαλύτερη εμπειρία από όσους αγωνίστηκαν φέτος. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σχεδόν σε όλους τους αγώνες και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην άνοδο της ομάδας στην Δ’ Εθνική. Φέτος, ήταν βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας του Α.Ο. Πόρου και όσες φόρες δεν αγωνίστηκε, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω τιμωρίας, το κενό του φάνηκε ιδιαιτέρως έντονα. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από την σταθερότητα, την πειθαρχία, την ταχύτητα, την ικανότητα να διαβάζει τις φάσεις και τα πολύ δυνατά του πόδια.

Ο Θωμάς Βλάχος γεννήθηκε το 1990 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα παιδικά τμήματα του Τροιζηνιακού. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Τροιζηνιακού και φέτος ήρθε στον Α.Ο. Πόρου. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και όσες φορές κλήθηκε να καλύψει κενά βασικών ποδοσφαιριστών στην ομάδα, τα πήγε περίφημα. Χαρακτηρίζεται από τη δύναμη και το πάθος του, το οποίο τον βάζει αρκετές φορές σε περιπέτειες όσο αφορά τις τιμωρίες. Είναι ψηλό και δυνατό παιδί κι αυτό τον κάνει πολύ καλό στον αέρα.

Ο Άκης Χατζόπουλος ή «Τόρες» θεωρείται από πολλούς, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε στο ποδόσφαιρο ο Πόρος. Γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1993 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Η περσινή καλή χρονιά που είχε με τον Ποσειδώνα Πόρου, δεν άφησε αδιάφορους του παράγοντες του Α.Ο. Πόρου που έσπευσαν να τον εντάξουν στις τάξεις του ομίλου. Φέτος αγωνίστηκε σε 13 αγώνες ως αλλαγή αλλα δεν κατάφερε να διακριθεί ιδιαίτερα. Ωστόσο είναι προφανές ότι ο μικρός έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ικανότητα στο σκοράρισμα. Θα χρειαστεί εντατική δουλειά και πίστωση χρόνου.

Tags:
Σχολιάστε