Οι επιτυχίες του ΝΟΠΤ στα εργόμετραnoptΣτο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, έγινε πριν δυο εβδομάδες, η πανελληνιά συνάντηση κωπηλασίας με εξομοιωτές (εργόμετρα) σε κλειστό χώρο.

Ο ΝΟΠΤ συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα κωπηλασίας χαρίζοντας επιτυχίες και «υποσχέσεις» για το μέλλον.

Συμμετέχοντας σε διοργανώσεις υψηλού επίπεδου οι αθλητές του ΝΟΠΤ απεκόμισαν σημαντικές εμπειρίες και απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Αναλυτικά σημειώθηκαν οι ακόλουθες επιτυχίες:

Ο Λιώσης Θανάσης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία 12-14 αγοριών, ενώ για ελάχιστα δέκατα του δευτερόλεπτου, έμειναν εκτός βάθρου οι αθλητές Ρούσης Δημήτρης και Τζάνος Κωνσταντίνος που κατέλαβαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα για την ίδια κατηγορία .

Βελτίωση στις ατομικές τους επιδόσεις είχαν οι Ραντης Δημητρης και Προπονας Κωστας, ενώ την παρθενική τους εμφάνιση έκαναν οι Μινο Λαζαρος, Τσαμης Κυριακος ,Μπιτουνης Γιωργος ,Λεμπεσης Τασος, Ρουσος Κωνσταντινος.

Για την κατηγορία των 15-16 αγοριών πάλεψαν για μια θέση στην 10αδα οι Ρούσος Παναγιώτης, Μοσχογιάννης Νικος, Λειβαδιωτης Δημητρης.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και τα κορίτσια. Συγκεκριμένα οι Καραμπη Μαριτινα, Κοντομανωλη Κωνσταντινα και Μπερη Μαριανα στην κατηγορία των 12-14 βελτίωσαν τον ατομικό τους χρόνο.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Γκινη Εμμανουελα, Παπαζαφειροπουλου Σταματινα, Μπιτουνη Νελη, Χαιρο Μικαελα στην κατηγορία 12-14 κοριτσιών.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα έξοδα της αποστολής καλύφθηκαν από από τους γονείς των αθλητών-αθλητριων ,οι οποίοι πάντα στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και του ομίλου.

Την αποστολή συνόδευαν ο προπονητής κωπηλασίας Λιτσας Χρηστος και ο βοηθός του Κοντομανωλης Σταματης.
Σχολιάστε