Οι επιδόσεις των αθλητών της Εθνικής και του ΝΟΠΤ στη 2η φάση του Παγκόσμιου της Γερμανίαςsyriopoulos_Portugal_2015Στην πρώτη ημέρα του επίσημου προγράμματος της 2ης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη οποία συμμετέχουν 54 χώρες, έλαβαν μέρος οι αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας.

Η ημέρα ξεκίνησε με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ Κυριάκου στο Κ1-1000 μ. ,  ο οποίος  μετά από μια μέτρια πρωινή κούρσα στον προκριματικό, όπου έλαβε την 5η θέση, έτρεξε στον απογευματινό ημιτελικό φανερά βελτιωμένος καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Η θέση όμως αυτή δεν ήταν αρκετή για να του επιτρέψει την συμμετοχή του σε κάποια από τις τελικές σειρές.

Αργότερα το απόγευμα αγωνίστηκε επίσης ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Στυλιανός στο Κ1-200 μ., με την προσδοκία μιας εμφάνισης ανάλογης της 1ης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Πορτογαλίας (θυμίζουμε ότι είχε λάβει την 7η θέση στον μικρό τελικό) , όμως ο 19-χρόνος αθλητής αν και πραγματοποίησε μια ικανοποιητική κούρσα στη προκριματική του σειρά, τελικά κατέλαβε την 7η θέση και δεν προχώρησε στη επόμενη φάση των ημιτελικών αφού έπρεπε να λάβει τουλάχιστον την 6η θέση.

Με τον αγώνα αυτό οι αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας ουσιαστικά τελείωσαν και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του ΜΠΑΚΟΥ, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου με το τελευταίο κοινόβιο προετοιμασίας πριν την αναχώρηση τους για το Αζερμπαϊτζάν
Σχολιάστε