Οι αθλητές του ΝΟΠΤ, οι αθλητές του κόσμουsyriopoulos_chatzopoulos_17_07_2014Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του ΝΟΠΤ, Συριόπουλου Κυριάκου και Χατζόπουλου Στέλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στις 11-13/7/2014 στο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στις 17-20/7/2014, όπου συμμετείχαν με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας. Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν πλάι-πλάι στα μεγαλύτερα ονόματα του αγωνίσματος σε πανευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα και κατάφεραν να σταθούν επάξια καταλαμβάνοντας πολύ καλές θέσεις στη γενική κατάταξη.

Αναλυτικότερα,

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που έγινε στο Βραδεμβούργο της Γερμανίας από 11/7/2014 έως 13/7/2014 με τα χρώματα της εθνικής  μας ομάδας συμμετείχαν συνολικά 7 αθλητές-τριες μεταξύ των οποίων και ο αθλητής του ομίλου μας ,  Κυριάκος Συριόπουλος στην μεγάλη κατηγορία των ανδρών, ο οποίος αφού έκανε εξαιρετική εμφάνιση, προκρίθηκε στον FINAL C  του Κ1 1000m  και τελικά κατέλαβε την 9η θέση με χρόνο 3:53,274 και τελική κατάταξη 27ος στο αγώνισμα.

Κυριάκος Συριόπουλος

Κυριάκος Συριόπουλος

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και ανδρών έως 23 ετών που έλαβε χώρα στο Szeged της Ουγγαρίας από 17 έως 20/7/2014 με τα χρώματα της εθνικής ομάδας συμμετείχαν συνολικά 14 αθλητές-τριες μεταξύ των οποίων και οι αθλητές του ομίλου μας, Κυριάκος Συριόπουλος που αγωνίστηκε στην κατηγορία των νέων ανδρών (U23)  και ο Στέλιος Χατζόπουλος που αγωνίστηκε στην κατηγορία των Εφήβων.

Ο μεν Κυριάκος Συριόπουλος, κάνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον προκριματικό του Κ1 1000m, προκρίθηκε στα ημιτελικά του αγωνίσματος όπου κατέλαβε την 9η θέση στη σειρά του και δεν κατάφερε να προκριθεί. Παράλληλα συμμετείχε στο πλήρωμα Κ4 1000m νέων ανδρών μαζί με τους ΑΝΤΩΝΙΟΥ Δ./ΒΙΔΑΛΗ Λ./ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ Α το οποίο κατέλαβε την 8η θέση με χρόνο 3:11,129 και δεν κατάφερε να προκριθεί.

Στέλιος Χατζόπουλος

Στέλιος Χατζόπουλος

Ο δε Στέλιος Χατζόπουλος, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, προκρίθηκε στον FINAL C τελικό του Κ1 1000m Εφήβων και τελικά κατέλαβε  την 5η θέση και τελική κατάταξη 23ος ανάμεσα σε 43 αθλητές. Επίσης συμμετείχε στο πλήρωμα Κ2 200 m Εφήβων με τον ΤΣΙΜΠΑΡΙΩΤΗ ΕΜ. όπου έλαβαν την 8η θέση στην Ημιτελική τους σειρά με χρόνο 3:48,043 και αποκλείστηκαν  ενώ συμμετείχε και στο πλήρωμα Κ4 1000 Εφήβων μαζί με τους ΤΣΙΜΠΑΡΙΩΤΗ Ε./ΜΠΑΣΔΑΝΗ Δ./ΧΡΥΣΙΚΟ Ν. όπου έλαβαν την 9η θέση στην προκριματική τους σειρά με χρόνο 3:24,515 και δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές του ΝΟΠΤ, Συριόπουλο Κυριάκο και Χατζόπουλο Στέλιο οι οποίοι παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία και ο πρωταθλητισμός γενικότερα, με τις εμφανίσεις και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, τίμησαν την χώρα μας, τον όμιλο  αλλά και τον τόπο μας.  Συγχαρητήρια και στους προπονητές τους αλλά και στους γονείς τους.

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. aaaa says:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ…..
  ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ.ΛΑΔΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΓΙΑΚ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ………..
  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ….
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

 3. KAGIAKISTAS says:

  KALISPERA SE OLOYS!TA APOTELESMATA APO TO PANELINIO PROTATHLIMA KAGIAK POTE THA ANEVOUN?PERASE MIA VDOMADA KAI!!!!!!!!PREPEI NA GINOYME KOPILATES GIA NA ANEVENOYN EGKERA

 4. KAGIAKISTAS says:

  GIA TO Δ.Σ

Σχολιάστε