Ξεκινάει την προετοιμασία ο “Ποσειδώνας Πόρου” – Πιθανότητα συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία ΑργολίδαςΜε… ματιές προς την Α1 κατηγορία Αργολίδας, ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας ποδοσφαίρου του Ποσειδώνα Πόρου, στις 16 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Αθλητικού Ομίλου “Ποσειδώνας Πόρου”, το   Δ.Σ.     του   συλλόγου    καλεί   την   Τετάρτη   16   Αυγούστου  2017 , ώρα  18:00    στο  κτίριο   Συγγρού ,  όλους   τους   ποδοσφαιριστές   που  ανήκουν  στο  σύλλογο,  για  ενημέρωση   στα  παρακάτω  θέματα:

  1. Διοικητικές δρασηριότητες  του  Ομίλου.
  2. Έναρξη προπονήσεων του  αγωνιστικού τμήματος  για  την νέα     περίοδο.

Οι   ποδοσφαιριστές   που  καλούνται  είναι  οι  παρακάτω :

DAPI MANDRIT
MYSLIM MARIO
SOGANI MARIOS
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΌΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ
ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΙΩΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕΪΜΕΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΪΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΛΒΕΣΤΡΟΣ
ΚΛΕΙΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΙΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΙΝΟ SPIRO
ΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΡΟΪΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΣ

 

Η   συγκέντρωση  είναι  ανοιχτή    στο  φίλαθλο  κοινό  του  συλλόγου.

 

Σενάριο συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία Αργολίδας

Εντωμεταξύ, μέχρι την 25η του μήνα, πρέπει οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στην Α1, την Α2 και το κύπελλο. Εως τότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε με ποιές ομάδες θα συμπληρωθεί η Α1 φέτος.
Κι αυτό, γιατί ήδη η μία απο τις ομάδες που έχει δικαίωμα να συμμετάσχει, η Θύελλα Μαλανδρενίου, έχει επιλέξει τον δρόμο της Α2, όπου και θα δηλώσει συμμετοχή.
Υπάρχει και ο Εθνικός Τολού, όπου όλα δείχνουν πως θα δηλώσει κι αυτός την Α2. Επισήμως όμως, δεν υπάρχει κάποια δήλωση, οπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα. Ακούγεται δε, πως υπάρχει το ενδεχόμενο η ομάδα να μην δηλωθεί ούτε στην Α2, αλλά στην β΄κατηγορία, λόγω οικονομικού αδιεξόδου.
Πάντως, να θυμίσουμε πως απο το τέλος της χρονιάς, άνοδο έχουν εξασφαλίσει ο Πορτοχελιακός, ο Αριστέας Άργους και η Θύελλα Μαλανδρενίου.

Την θέση της Θύελλας θα κληθεί να καταλάβει ο επόμενος της βαθμολογίας, που είναι ο ΑΟ Νέας Κίου. Στον οποίο όμως έχει επιβληθεί απο την ΕΠΣΑ πρωτόδικα ποινή να μην αγωνίζεται για 4 μήνες, θα έχει -2 βαθμούς απο την νεα περίοδο σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, 5 βασικοί του ποδοσφαιριστές πήγαν στον Αργοναύτη, ενω 3 ποδοσφαιριστές του ακόμη έχουν απο 6 και 4 αγωνιστικές υπόλοιπο ποινής. Είναι δε, και το κατα πόσο η ίδια διοίκηση μπορεί να στηρίξει οικονομικά δύο ομάδες στην Α1.

Πηγαίνοντας στην επόμενη ομάδα, είναι ο Κεραυνός Ιρίων. Και η αμέσως επόμενη είναι ο Ποσειδώνας Πόρου. Οι δύο αυτές ομάδες, αν κι έχουν σχεδιασμό για την Α2, πιθανό να δεχθούν την ..πρόκληση! Ιδωμεν.

Πηγή: sport.argonafplia.gr
Σχολιάστε