Νικηφόρο ξεκίνημα για την παιδική ομάδα του Ποσειδώνα ΠόρουDSCN0444 (1)Η παιδική ομάδα (γεννηθέντες 2000-2001 και μικρότεροι) του Ποσειδώνα Πόρου, στην πρώτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της Ένωσης Αργολίδας κέρδισε με σχετική άνεση την ομάδα της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 με 4-0. 

Ο αγώνας έγινε το προηγούμενο Σάββατο 1η Νοεμβρίου στο στάδιο της Ν. Τίρυνθας. Όλοι οι παίχτες είχαν εξαιρετική εμφάνιση και εντυπωσίασαν με το ομαδικό τους παιχνίδι. Τα τέρματα κατά σειρά πέτυχαν οι Καϊκας Γιάννης στο 12’, Μισλίμ Μάριος στο 30’, Γιών Θεμιστοκλής στο 50’ και Γεωργόπουλος Ηλίας στο 70’.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι: Καλάντια Νίκος – Μπιτούνης Γιώργος – Παγώνης Κωνσταντίνος (60’ Λεβειδιώτης Αντώνης)- Αναγνωστόπουλος Ιωάννης – Βούρτσας Δημήτριος – Βαρκιτζής Γιάννης (62’ Γεωργόπουλος Ηλίας) – Μούχο Κριστιάν – Γκιών Θεμιστοκλής – Καϊκας Γιάννης – Μίνο Λάζαρος (65’ Μούγιος Νικόλαος) – Μισλίμ Μάριος.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 11:00πμ η παιδική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο στάδιο του Πόρου την ομάδα Κλέων της Επιδαύρου.
Σχολιάστε