Με τη… γλύκα του τελικού έμεινε ο Τροιζηνιακός (βίντεο)Δεν τα κατάφερε ο Τροιζηνιακός στον τελικό Κυπέλλου Αργολίδας που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη 11/4/2012, στο Ναύπλιο. O Πανναυπλιακός, με γκολ του Νικολέτου στο 57, στέφτηκε τελικά κυπελλούχος Αργολίδας 2011-2012
Αρκετά καλό παιχνίδι, αμφίρροπο, με τον Τροιζηνιακό να έχει τρείς σημαντικές ευκαιρίες στο 21’, στο 24’ και στο 38’ να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η σειρά του Πανναυπλιακού να χάσει ευκαιρίες στο 50’, στο 58’ , στο 70’, στο 81’, ενώ είχε και δοκάρι στο 71’ με τον Αγγελόπουλο.
Αρκετός κόσμος στο γήπεδο, ήρεμη ατμόσφαιρα και μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές των δυο κυπέλλων στους φιναλίστ και δόθηκαν τα μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τα προπονητικά τίμ.
Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Βασ.Σιδέρης, Γιαν.Γαλανόπουλος, Χρ.Ουλής, Χρ.Τσούλος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγ.Αναγνωσταράς, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Βαμβακάς και Τροιζηνίας Φύτρας, Καράμπαμπας.
Αναμνηστικά δόθηκαν στην διαιτητική τριάδα, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και για τις εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που ήσαν παρούσες και σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Πηγή και φωτογραφία: ΕΠΣ Αργολίδας
Σχολιάστε