Μαζεύτηκαν…Κράτησαν τουλάχιστον τα προσχήματα αυτή τη φορά οι παράγοντες του Α.Ο. Πόρου με τη νέα ανακοίνωση που απέστειλαν και δημοσιεύτηκε από την KOUTOUZIS NEWS. Ενώ λοιπόν, στην προηγούμενη ανακοίνωση, υποστήριζαν ότι θα συμπαρασταθούν στους χορηγούς και τα συμφέροντα τους, αυτή τη φορά αποσαφηνίζουν πλήρως, πως κύριο μέλημα του Δ.Σ του ομίλου, είναι η στήριξη των παιχτών του Α.Ο Πόρου.
Ίσως τελικά κατάλαβαν ότι οι χρυσοί χορηγοί έρχονται και φεύγουν, όμως ο Α.Ο Πόρου, θα βρίσκεται πάντα στις συνειδήσεις των φιλάθλων του τόπου.
Εξάλλου εκτός από τον χρυσό χορηγό, δεν ήταν λίγοι οι ντόπιοι επιχειρηματίες που με χαμηλό προφίλ, στήριξαν την ομάδα οικονομικά, όχι για να κερδίσουν την εύνοια της τοπικής κοινωνίας, αλλά από την αγάπη που έχουν για το νησί και τον αθλητισμό.
Κάποια στιγμή, θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως όσες φορές έχει επιχειρηθεί να εκμεταλλευτεί ένας αθλητικός όμιλος από ανθρώπους που θέλησαν να προωθήσουν οικονομικά συμφέροντα μέσα από αυτόν, μεγάλος χαμένος βγήκε ο αθλητισμός.
Η ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι τσιφλίκι κανενός κι αν κάποιοι επιχειρήσουν να την κάνουν κτήμα τους, τότε να την χαίρονται μόνοι τους.
Οι φίλαθλοι και οι αθλητές γνωρίζουν την αλήθεια.
Σχολιάστε