Λιακάδα, λεμονιές και τρέξιμο…agonaslemΜε αφετηρία το εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση σήμερα (21/4) το πρωί στο όμορφο Λεμονοδάσος. Ο καιρός ήταν υπέροχος και η συμμετοχή πολλών παιδιών και ενηλίκων, στον αγώνα δρόμου στα μονοπάτια του «στολιδιού» της περιοχής μας, έφερε κοντά τους τυχερούς συμμετέχοντες με τη φύση της Τροιζηνιακής γης.
Ποιο συγκεκριμένα, έγιναν αγώνες 1500μ, για παιδιά μέχρι 12 ετών και 3000μ για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου και ενήλικες.
Διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης ήταν ο Πολιτιστικό Σύλλογος Γαλατά «Οι φίλοι της παράδοσης» και τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια. Μακάρι να την αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία μαζί με άλλους φορείς από τον Πόρο και τον Γαλατά, και αυτοί οι αγώνες να καθιερωθούν, προβάλλοντας το Λεμονοδάσος, πρώτα απ’ όλα σε εμάς τους ίδιους.
Την εκδήλωση τίμησαν και αγκάλιασαν με τις παρουσίες τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου κ. Μωρόπουλος Δημήτρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τροιζηνίας και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά κ. Καρνέζης Σπύρος, ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Τροιζηνίας και λεμονοδασίτης κ. Μοσχογιάννης Κων/νος, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Λεμονοδάσους κ. Γάτσινος Κυριάκος, καθώς και αρκετοί γονείς.
Σχολιάστε