Λάβετε θέσεις… στο δρόμο του Θησέα…thiseaΔύο εικοσιτετράωρα απομένουν για την έναρξη των Παντροιζηνιακών Αγώνων «Στο Δρόμο του Θησέα» και ο Δήμος Τροιζηνίας και οι εθελοντές, βρίσκονται ήδη στις επάλξεις.

Σήμερα Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Απριλίου 17:00-20:00 θα λειτουργεί η Γραμματεία των Αγώνων στο Δημαρχειακό Κατάστημα Γαλατά.
Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου η Γραμματεία θα λειτουργεί από τις 8:00 π.μ στο χώρο τερματισμού των αγωνισμάτων( ανοιχτό αμφιθέατρο Γαλατά) και στο χώρο εκκίνησης των αγωνισμάτων.

Η Τροιζηνία και τα Μέθανα είναι ένας τόπος με σπάνια φυσική ομορφιά για εξορμήσεις από ανήσυχους φυσιολάτρες, που συνδυάζει βουνά με άγρια ομορφιά και ιδιαίτερο γεωλογικό ενδιαφέρον, βαθύσκια δάση και πανέμορφα φαράγγια.

Σε αυτό το πολύμορφο φυσικό περιβάλλον που είναι ο παράδεισος του περιπατητή και του φυσιολάτρη, ο Δήμος Τροιζηνίας και Μεθάνων, διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά τους Παντροιζηνιακούς Αγώνες “ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ”.

1452170127-image

Ένα αγωνιστικό διήμερο στις 23 και 24 Απριλίου του 2016, που θα δώσει τη δυνατότητα στον κάθε αγωνιζόμενο, να αποκτήσει μοναδικές εμπειρίες μαζί με τη χαρά της συμμετοχής του στον αγώνα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το 2015, όπου συμμετείχαν πάνω από 240 αθλητές. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, όλοι τους με απίστευτο ενθουσιασμό, κατέκλυσαν τα σημεία εκκίνησης, δίνοντας ένα μοναδικό χρώμα.

Με την εμπειρία που απέκτησαν από τους 1ους Παντροιζηνιακούς αγώνες, οι διοργανωτές, έχουν ως στόχο να ξεπεράσουν την περσινή μεγάλη επιτυχία και να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες, ώστε οι αγώνες «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ» να γίνουν πλέον θεσμός στον Αργοσαρωνικό.

Το πρόγραμμα των φετινών αγώνων έχει ως εξής:

Το Σάββατο 23 Απριλίου στις 11π.μ. θα ξεκινήσει ο Αγώνας Ποδηλάτου 30χλμ., από την παραλία των Μεθάνων με τερματισμό την παραλία του Γαλατά. Την ίδια μέρα, στις 11:30π.μ., θα πραγματοποιηθεί και ο Αγώνας Ποδηλάτου 5χλμ., με εκκίνηση από το ελικοδρόμιο του Γαλατά με τερματισμό στο ανοικτό αμφιθέατρο του Γαλατά.

Την Κυριακή 24 Απριλίου στις 11π.μ. θα γίνει ο Αγώνας Δρόμου (τρέξιμο) 10χλμ, με εκκίνηση από τον αρχαιολογικό χώρο της Τροιζήνας και τερματισμό την παραλία του Γαλατά.

Στις 12:30μμ θα γίνει ο Αγώνας των 3χλμ με εκκίνηση το ελικοδρόμιο του Γαλατά με τερματισμό στο ανοιχτό αμφιθέατρο του Γαλατά.

 

 
Σχολιάστε