Και τώρα τα Play off – Κάλεσμα για στήριξη στον Ποσειδώνα ΠόρουIMGP1434Με ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πέντε συνολικά αποβολές, έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ποσειδώνας Πόρου, την περασμένη Κυριακή.

Σε έναν αγώνα με πολλά νεύρα, ο Ποσειδώνας επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Λιμνών στο γήπεδο του Πόρου και κατετάγη 3ος στον 1ο όμιλο της Α2 κατηγορίας Αργολίδας. Η ομάδα του Πόρου, καλείται τώρα να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 κατηγορίας Αργολίδας, μέσα από 10 αγώνες μπαράζ.

Η ομάδα του Πόρου, ξεκινάει τα play off ανόδου με 3 βαθμούς, δυο μόλις βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους, που απέκτησαν το προβάδισμα στην βαθμολογία από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι προβιβάζονται σίγουρα 2 ομάδες στην Α1 κατηγορία, ενώ σε περίπτωση που προβιβαστεί η πρωταθλήτρια Αργολίδας στην Football League, τότε θα ανέβει κατηγορία και η 3η ομάδα των play off.

Η προσπάθεια του Ποσειδώνα Πόρου, ξεκινάει την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 14:00μμ, στο γήπεδο του Πόρου, κόντρα στον Λυγκέα.

Η στήριξη των φιλάθλων του Πόρου, είναι απαραίτητη για τα νέα παιδιά από τον Πόρο, που απαρτίζουν την ομάδα του Κώστα Γκιών.

Όλοι λοιπόν στο γήπεδο, αυτή την Κυριακή για να ενισχύσουμε τους νεαρούς Ποριώτες ποδοσφαιριστές στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησαν το περασμένο Φθινόπωρο για να επιστρέψει η ομάδα του Πόρου, στην μεγάλη κατηγορία της Αργολίδας.

Τα παιδιά, είναι φίλοι και συγγενείς μας. Αξίζουν την στήριξη μας.

 

 

 
Σχολιάστε