Και μαθηματικά στα play off ο Ποσειδώνας ΠόρουIMGP1394Η ανασφάλεια που προκάλεσε η ήττα του Ποσειδώνα Πόρου, με 1-0 εντός έδρας, από τον Ολυμπιακό Άργους, δεν διήρκησε παρά μόνο μια αγωνιστική, καθώς ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων, έκρινε την τελική τριάδα των ομάδων στον 1ο όμιλο της Α2 κατηγορίας, που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους, στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.

Αναλυτικότερα, η ομάδα του Κώστα Γκιών, επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στα Λευκάκια, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα πλεϊ οφ ανόδου, μαζί με τον Εθνικό Τολού και την Θύελλα Λιμνών.

Αν μάλιστα ο Ποσειδώνας νικήσει στους δυο τελευταίους εντός έδρας αγώνες, με τον Κλέωνα Επιδαύρου την επόμενη Κυριακή και την Θύελλα Λιμνών (χρειάζεται 2 τέρματα διαφορά) την τελευταία αγωνιστική, τότε θα τερματίσει 2ος στον όμιλο, ξεκινώντας την επόμενη φάση από καλύτερη βαθμολογικά θέση.

Στον αγώνα του Σαββάτου με τα Λευκάκια, ο Ποσειδώνας, βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα του Βλάχου και του Ρούσου. Την νίκη επισφράγισε ο Σακελαράκης στο 2ο ημίχρονο.

Χρυσό βαθμό τα Μέθανα – Ήττα για τον Τροιζηνιακό

Στην Α1 κατηγορία Αργολίδας, συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα ο Τροιζηνιακός, ο οποίος ηττήθηκε από το Παναρίτι εκτός έδρας με 3-0.

Αντιθέτως τα Μέθανα, έκαναν μισό βήμα προς τη σωτηρία, αποσπώντας χρυσό βαθμό από την πρωτοπόρο Ένωση Λέρνας. Με τους βαθμούς που έκοψαν από την Λέρνα, τα Μέθανα, άναψαν «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας, σε ότι αφορά τις πρώτες θέσεις.

 

 
Σχολιάστε