Η Φλόγα της Ελπίδας στον ΠόροΟ Δήμος Πόρου, συμμετέχοντας στον εορτασμό των Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011 έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 υποδέχεται την Φλόγα της Ελπίδας στον Πόρο.
Με την πεποίθηση ότι η τοπική κοινωνία μπορεί να αγκαλιάσει αυτόν τον θεσμό με προθυμία, όραμα και αγάπη, καλούμε τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους περιοίκους να συμμετάσχουν ενεργά στον εορτασμό, ο οποίος πραγματοποιείται χάρη στη συνεργασία του Δήμου μας με την Επιτροπή των Αγώνων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά ΄΄Οι φίλοι της Παράδοσης΄΄ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πόρου ΄΄Η ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ΄΄, καθώς και με τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων ΑμΕΑ ΄΄Άγιος Κήρυκος΄΄ και το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Kατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Γαλατά, οι μαθητές του οποίου θα συμμετάσχουν στη λαμπαδηδρομία, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή τους και μέλους των Special Olympics κ. Στυλιανού Τσάπατου.

Το πρόγραμμα για τις 22 Ιουνίου έχει ως εξής:

14.15 μ.μ. – Άφιξη στον Πόρο και έναρξη Λαμπαδηδρομίας από το Κ.Ε. Πόρος
για 1200 μέτρα μέσω της Παραλιακής Οδού.
14.30 μ.μ. – Έναρξη Τελετής. Διάρκεια Τελετής: 40 λεπτά.
15.10 μ.μ. – Αναχώρηση με κατεύθυνση Παραλιακή – Πλατεία Δημαρχείου.
Πέρας Λαμπαδηδρομίας έμπροσθεν Αρχαιολογικού Μουσείου.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιώτα says:

  Είμαι μέλος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ”. Με έκπληξη διαβάζω για την τελετή άφιξης της φλόγας στον Πόρο, χωρίς να αναφέρεται καν η υποδοχή της απο μαθητή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τροιζηνίας. ‘Οπως, επίσης, με ίδια έκπληξη και απορία, πως δεν ενημερώθηκε ο σύλλογός μας για τη δική του συμμετοχή! Θεωρώ ότι το ΕΕΕΕΚ και ο σύλλογός μας, θα έπρεπε να είναι πρώτοι, αναφερόμενοι, στην υποδοχή!
  ‘Ισως δεν φταίει η εφημερίδα σας, αλλά, θεωρώ χρέος μου να το σχολιάσω!
  Ο σύλλογός μας βρίσκεται αρωγός, πάντα, στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, ως εκ τούτου, και δίπλα στους αγώνες των Special Olympics!
  Ευχαριστώ

 2. babis says:

  Ο Δήμος Πόρου μας απέστειλε νεο Δελτίο Τύπου, διορθωμένο. Διορθώνουμε έτσι κι εμείς την δημοσίευση μας.
  Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.
  Μπάμπης Κανατσίδης

Σχολιάστε