Η “μάχη” του Ποσειδώνα Πόρου εντός και… εκτός γηπέδουΜε έναν βαθμό «προίκα» από την 1η φάση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Αργολίδας, συνεχίζει στα play off ανόδου ο Ποσειδώνας Πόρου.

Στο μίνι πρωτάθλημα των 6 ομάδων, οι τρεις πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου, θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες, τις 3 πρώτες του 2ου ομίλου, με στόχο τις δυο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α1 κατηγορία Αργολίδας.

Την 1η αγωνιστική, ο Ποσειδώνας Πόρου θα φιλοξενήσει τον Πορτοχελιακό, σε έναν αγώνα που δεν έχει οριστεί ακόμα, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο τα γήπεδα της περιοχής, φιλοξενούν το Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών «Theseus Youth Cup».

Η βαθμολογία των play off έχει ως εξής:

 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το ακόλουθο, με τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές να είναι όπως οι τρεις πρώτες με αντιστροφή της έδρας των ομάδων:


Ο Ποσειδών Πόρου στηρίζει τον Γ. Μαντζούνη για τις εκλογές της ΕΠΣΑ
Τη στήριξή του στον συνδυασμό του Γιάννη Μαντζούνη, στις εκλογές της ΕΠΣΑ της 24ης Απριλίου, εξέφρασε ο Α.Ο. Ποσειδών Πόρου με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Καίκας και ο γενικός γραμματέας κ. Μάρκος Γαβαλάς. Υποψήφιος θα είναι ο Ανδρέας Καίκας.
Σχολιάστε