Η κοπή της πίτας του ΝΟΠΤphoto (72)Στην γεμάτη αίθουσα του κτηρίου Συγγρού, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Πόρου και Τροιζηνίας.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Ομίλου Δημήτρης Σπυριδάκης, μίλησε για τις προσπάθειες που συντελούνται σε όλα τα επίπεδα, για να διατηρηθεί ψηλά ο Όμιλος και να συνεχίσει να παράγει πρωταθλητές. Ο Πρόεδρος του ΝΟΠΤ, ευχαρίστησε όσους στηρίζουν, ηθικά και οικονομικά τον Όμιλο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Πολεμικό Ναυτικό. «Χωρίς το Πολεμικό Ναυτικό και την διαχρονική του βοήθεια, δεν θα υπήρχε ο ΝΟΠΤ» δήλωσε ο κ. Σπυριδάκης.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος και ο Γ.Γ. Α.Δ. Αιγαίου και επικεφαλής της μειοψηφίας Σπύρος Σπυρίδων, ο οποίος ευχήθηκε να ενωθούν οι δυο ναυτικοί όμιλοι του Πόρου. Για τις ομοιότητες του χριστιανισμού με την κωπηλασία μίλησε ο π. Χαράλαμπος  Μυλωνόπουλος.

Ξεχωριστό κομμάτι της πίτας πήραν τα πέντε τμήματα του ΝΟΠΤ: Θαλάσσιο Σκι, Κωπηλασία, Κανόε – Καγιάκ, Ιστιοπλοΐα και Χοροδιδασκαλείο.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Συγγρού, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΝΟΠΤ.

photo (73)photo (69)photo (70)photo (71)
Σχολιάστε