Επιτυχίες για τους νεαρούς κωπηλάτες του ΝΟΠΤnnnΜε τις αποσκευές της γεμάτες μετάλλια, επέστρεψε η αποστολή του Ν.Ο.Π.Τ. από τους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες με την ονομασία «Παύλος Δαμαλάς», που διοργάνωσε ο Όμιλος Ερετών και που διεξήχθησαν την Κυριακή 21 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.
Πιο συγκεκριμένα στους αγώνες ο ΝΟΠΤ κατέκτησε: χρυσό μετάλλιο στο 4απλό σκίφ παίδων με τους Βαρβέρη-Σαμπάνη-Παναγιωταράκο-Χαρακλάνη, χρυσό μετάλλιο στο 2πλό σκίφ κορασίδων με τις Κοντάκου-Τζάκο, χρυσό μετάλλιο στο 2πλό σκίφ κορασίδων ανάπτυξης με τις Φωκά-Ράντη, χάλκινο μετάλλιο στο Σκίφ παίδων με τον Βαρβέρη και χάλκινο μετάλλιο στο 2πλό σκίφ παίδων με τους Παναγιωταράκος-Σαμπάνη.
Επίσης οι αθλητές του ΝΟΠΤ Πετρος Χαρακλάνης και Λαμπρινή Ράντη ύστερα από τεστ μετρήσεων που έγινε πριν από δυο μήνες θα συμμετέχουν στο κοινόβιο ανάπτυξης για την Εθνική ομάδα.
Εισητήρια για την Εθνική Ομάδα Kayak εξασφάλισαν οι αθλητές του Ν.Ο.Π.Τ. στις προκρίσεις που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Kanoe- Kayak στο Σχοινιά το Σάββατο 20 Απριλίου.
Ο Συριόπουλος Κυριάκος ήρθε 1ος στα 1.000 μέτρα και 3ος στα 200 μέτρα στην κατηγορία των Ανδρών και προκρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαγχθεί στο Poznan της Πολωνίας, αλλά και στους μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν στην Τουρκία. Στην κατηγορία των Εφήβων, ο Χατζόπουλος Στέλιος τερμάτισε 1ος στα 1.000 μέτρα και 2ος στα 200 μέτρα, ο Δεμάγκος Άγγελος 7ος στα 1.000 μέτρα και 4ος στα 200 μέτρα και ο Γεωργούσης Άγγελος 5ος στα 1.000
μέτρα και 6ος στα 200 μέτρα.
Όλοι οι αθλητές του Ν.Ο.Π.Τ. προκρίνονται να συμμετάσχουν με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων που θα λάβει χώρα 25- 27/ 6/2013 στο Poznan της Πολωνίας.
Σχολιάστε