Επίσκεψη αγάπης της σχολής του Ολυμπιακού στο Ειδικό Σχολείο ΕΕΕΕΚ Γαλατάdsc_2508Επίσκεψη αγάπης στον Γαλατά Τροιζηνίας και στο Ειδικό Σχολείο Γαλατά το οποίο “φιλοξενει” τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Άγιος Κήρυκος” πραγματοποίησε η Σχολή του Ολυμπιακού στην όμορφη πόλη της Αργολίδας.

Περισσότερα από 50 παιδιά της Σχολής μας μαζί με τους προπονητές τους και τον επικεφαλής κ. Κρυπωτό αλλά και με τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών κ. Νάνο και τον σκάουτερ της Ακαδημίας κ. Αμανατίδη επισκέφτηκαν το Ειδικό Σχολείο και παρέδωσαν οικονομική βοήθεια της τάξεως των 1500 ευρώ από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη.

Τα παιδιά που ήταν ενθουσιασμένα για την επίσκεψη έδωσαν με την σειρά τους δώρα UNICEF στα παιδιά με ειδικές ικανότητες του Συλλόγου, έπαιξαν μαζί τους ενώ είδαν και το θερμοκήπειο τους.

dsc_2478

Τους ανθρώπους του Ολυμπιακού υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου κ. Φάσιας και η Πρόεδρος του “Αγίου Κήρυκου” κα. Αργυρίου που ευχαρίστησαν τον σύλλογο και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκη για την σπουδαία αυτή κίνηση. Η κα Αργυρίου σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωποι μεγάλης ομάδας έρχονται στον Γαλατά και ζήτησε να συνεχιστεί η “συνεργασία” των δυο πλευρών. Τα παιδιά του “Αγίου Κήρυκου” είχαν φτιάξει έναν πίνακα και τον έδωσαν στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού από τους οποίους ζήτησαν να τους επισκεφτούν εκ νέου.

dsc_2490

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων κ. Καραγιάννης ο οποίος πήρε ως δώρο μια φανέλα του Ολυμπιακού με υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας.

Η Σχολή του Ολυμπιακού στον Γαλατά (Τροιζηνιακός) αριθμεί περισσότερα από 120 παιδιά τα οποία καθημερινά μαθαίνουν από τους καλύτερους τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά και να είναι “δίπλα” στον συνάνθρωπο. Οι κοινές δράσεις της Διεύθυνσης Σχολών με την Σχολή Γαλατά θα συνεχιστούν.

http://www.olympiacos.org/
Σχολιάστε