Ενημέρωση από τον ΝΟΠΤIMGP8315

Ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου Τροιζηνίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Κλείνοντας τη φετινή αθλητική περίοδο, η οποία υπήρξε πλούσια σε διοργανώσεις από μέρους του Ν.Ο.Π.Τ. αλλά και σε συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σε διασυλλογικούς αγώνες, ο όμιλός μας έχει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επίτευξη των ανωτέρω αλλά και στα έξοδα λειτουργίας του ομίλου μας.

Τους τιμούμε όλους,  Δημόσιους φορείς – επαγγελματίες – επιχειρηματίες και ιδιώτες Πόρου – Γαλατά και απαραιτήτως τους γονείς των αθλητών. Τους διαβεβαιώνουμε ότι και στο μέλλον, με την στήριξή τους, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη σωστή λειτουργία του ομίλου και την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην περιοχή μας.

Σημειώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 16 Οκτωβρίου 2016, κλήρωση της καλοκαιρινής λαχειοφόρου αγοράς, αναβλήθηκε λόγω μη διάθεσης επαρκούς αριθμού λαχνών. Προγραμματίζουμε να γίνει κατά τις ημέρες των εορτών πιθανότατα στην ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους φίλους του αθλητισμού και του Ν.Ο.Π.Τ., να ενισχύσουν την προσπάθεια μας για την διάθεση και των υπολοίπων λαχνών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνδρομή σας.

 

 

Εκ του  Ν.Ο.Π.Τ.

 
Σχολιάστε