Εκατοντάδες ποριώτες στον χορό του ΝΟΠΤnopt1Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του ΝΟΠΤ στην αίθουσα συνεστιάσεων του ξενοδοχείου ΠΑΥΛΟΥ.

Η αίθουσα γέμισε με αθλητές, γονείς και φίλους του Ομίλου και οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τους 260.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αθλητές του Ομίλου οι οποίοι παρουσίασαν σημαντική πρόοδο τόσο στις αθλητικές τους επιδόσεις, όσο και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις.

Μεταξύ των βραβευθέντων τιμήθηκαν με ειδικό βραβείο οι αθλητές : Άγγελος Δεμάγκος, Άγγελος Γεωργούσης  και Ιονίκη Πουλάκη, οι οποίοι είναι εκτός  της διάκρισης τους στον αθλητικό τομέα, αρίστευσαν στο σχολείο με γενικό  βαθμό πάνω από 17.

Η προσφορά του ΝΟΠΤ στον αθλητισμό είναι σημαντική, αφού από τα σπλάχνα του Ομίλου έχουν βγει πρωταθλητές και ολυμπιονίκης, ενώ τροφοδοτούνται και οι Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας και Κανόε – Καγιάκ.

Στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος Δημήτρης Σπυριδάκης του ΝΟΠΤ τόνισε μεταξύ των άλλων το σπουδαίο έργο του Ομίλου και των αθλητών του, οι οποίοι μέσα από τις επιτυχίες τους διαφημίζουν τον Πόρο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Ο κ. Σπυριδάκης ευχαρίστησε όλους του Ποριώτες και τις Ποριώτισσες που συνδράμουν το έργο του Ναυτικού ομίλου.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Πάνος Θεοχάρης says:

    Άξια τα παιδιά, άξιος και ο σύλλογος ! 🙂

Σχολιάστε