Δ. Σακελλαράκης: ”Mια ακόμα κακή και εχθρική διαιτησία εις βάρος μας”sakτου Παναγιώτη Σαριμπάλογλου από το sportactive.gr

Mάρτυρες μια πολύ κακής διαιτησίας, αντίκρισαν οι άνθρωποι του Ποσειδώνα Πόρου στον αγώνα μπαράζ ανόδου για την Α’ κατηγορία Αργολίδος, απέναντι στην Προσύμνη.

Οι νησιώτες μπορεί να επικρατήσανε με 2-0, αλλά ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν την διαιτησία των κ.Μανούχου και των βοηθών του, που λίγο ήθελε να τινάξει τον αγώνα στον αέρα.

Ο αρχηγός του Ποσειδώνα, Δημήτρης Σακελλαράκης μας εξηγεί την φάση με την αποβολή του, όταν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας του αλλά και γενικότερα την κατάσταση που επικράτησε:

”Mια ακόμα κακή και εχθρική διαιτησία εισ βάρος της ομάδα του Ποσειδώνα απο τον κ.Μανούχο, o οποίος έδειξε το μένος του για ακόμη μια φορά απέναντι μας.

Ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας, στο 86′ δίνει ανύπαρκτο πέναλτυ στην ομάδα της Προσύμνης, και αποβάλλει εμένα με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, ενώ σε όλο το παιχνίδι άφηνε προκλητικά το σκληρό παιχνίδι της Προσύμνης, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Παρόλα αυτά το πέναλτι δεν μπήκε και δεν κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα με όλα αυτά.

Είχαμε ζητήσει απο την ΕΠΣ Αργολίδος να μην μας ξανασφυρίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής καθώς και σε προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ εχθρικός προς στα εμάς, προκαλώντας συνεχώς ξεστομίζοντας μάλιστα και απρεπείς χαρακτηρισμούς, γράφωντας τα μάλιστα και στο φύλλο αγώνα.

Aπο τoν συγκεκριμένο κύριο έχουν και άλλες ομάδες παράπονα, τι να πω δεν είμαστε οι μόνοι πάντως”.
Σχολιάστε