Διακοπή στον αγώνα του Ποσειδώνα Πόρου… δι’ ασήμαντον αφορμήνIMGP1394Έκπληκτοι οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Πόρου και του Α.Ο. Λυγκεύς είδαν τον διαιτητή και τους βοηθούς του κ.κ. Κόλλια Γ., Νενεκούμη Χ., Μυλωνόπουλο Ν. να διακόπτουν το παιχνίδι από την επιπολαιότητα – ηλιθιότητα θα χαρακτηρίζαμε – ενός ανθρώπου, που πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι, από την κερκίδα, στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι πραγματοποιούταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, των play off ανόδου της Α2 κατηγορίας Αργολίδας.

Τι ακριβώς συνέβη;

Γύρω στο 80ο λεπτό του παιχνιδιού, κι ενώ το σκορ μέχρι εκείνη την ώρα ήταν 1-1, άγνωστος από την κερκίδα, πέταξε πλαστικό μπουκάλι νερού το οποίο γκέλαρε στο ταρτάν του σταδίου και κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο.

Χωρίς καμία προειδοποίηση, κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε ήρεμα, με την παρουσία φιλάθλων κι από τις δύο ομάδες στην κερκίδα, ο διαιτητής φώναξε κοντά του τους βοηθούς και αποχώρισαν για τα αποδυτήρια, αφήνοντας άναυδους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων στο χορτάρι του γηπέδου να περιμένουν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Κατά την άποψη μας, αλλά και από τις αντιδράσεις των παραγόντων, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων των δύο ομάδων, σε καμία περίπτωση δεν συνέτρεχε λόγος διακοπής του παιχνιδιού, καθώς το κλίμα ήταν ήρεμο με μοναδική εξαίρεση το μπουκάλι που πέταξε ένας μόνο άνθρωπος.

Παρά τις εκκλήσεις των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, ο διαιτητής ήταν αμετάκλητος στην απόφαση του και διέκοψε οριστικά τον αγώνα.

Να σημειώσουμε, ότι οι αγώνες της Α2 κατηγορίας Αργολίδας δεν επιτάσσουν την παρουσία της αστυνομίας, ενώ τα γήπεδα στα οποία διεξάγονται, βρίσκονται πολλές φορές κοντά σε δρόμο (π.χ. γήπεδο Γαλατά), με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτα σε πάσης φύσης προβοκάτσιες που θα αποσκοπούσαν στην τιμωρία μιας ομάδας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι τα τελευταία δυο χρόνια που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση στον Ποσειδώνα Πόρου, η ομάδα αποτελεί υπόδειγμα φιλοξενίας για τις ομάδες που επισκέπτονται τον Πόρο και δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Άλλωστε οι φίλαθλοι – αναγνώστες της ομάδας, είναι σε θέση να το επιβεβαιώσουν.

Την υπόθεση πλέον διαχειρίζεται  η ΕΠΣ Αργολίδας.  Μόλις υπάρξει νεότερη πληροφόρηςη θα σας ενημερώσουμε.

 

   
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Νίκος says:

  Κε Κανατσίδη, συγχαρητήρια για την αμερόληπτη κριτική σας.
  Πράγματι η ομάδα του Πόρου παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια μια άψογη εικόνα, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και σε κάθε παρουσία της έξω από το γήπεδο, με αθλητές ήρεμους και μετρημένους που δείχνουν στον κόσμο του Πόρου ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στον χώρο του ποδοσφαίρου.
  Σαν κάτοικος του Πόρου αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέποντας, καθημερινά , περισσότερα από είκοσι νέα παιδιά να γυμνάζονται στο γήπεδο και περιμένω ανυπόμονα την Κυριακή για να τους καμαρώσω στο πρωτάθλημα της Αργολίδας. Φέτος δεν έχω χάσει κενένα μάτς γιατί όχι μόνο βλέπω γνωστές φυσιογνωμίες Ποριώτικες, να αγωνίζονται, αλλά βλέπω να παίζουν και ωραίο ποδόσφαιρο.
  Τώρα στο επίμαχο θέμα της διακοπής του αγώνα από τους διαιτητές. Ο επόπτης κατά πρώτο λόγο και ο Διαιτητής έδειξαν ύποπτη συμπεριφορά , όπως το ίδιο θα έλεγα και για αυτόν που πέταξε το μπουκάλι.
  Δυστυχώς ο Ποσειδώνας δεν βάλλεται μόνο από το κατεστημένο της Αργολίδας αλλά έχει να αντιμετωπίσει και μια μερίδα τοπικών μικρόψυχων ατόμων οι οποίοι, για ίδιους λόγους, δεν επιθυμούν την πρόοδο της τοπικής ομάδας και υποβλέπουν την καλή προσπάθεια που κάνει το Διοικητικό του Συμβούλιο.
  Είναι αυτοί που χάρηκαν ιδιαίτερα για την απόφαση του διαιτητή να διακόψει τον αγώνα και είναι αυτοί που επιθυμούν την τιμωρία της, ώστε να χάσει το τραίνο της ανόδου στην μεγαλύτερη κατηγορία.
  Δεν θα σταθώ περισσότερο στο αρρωστημένο κλίμα που κάποιοι επιθυμούν, βάζοντας εμπόδια στην εξέλιξη της ομάδας και θα παροτρύνω όλους όσους ασχολούνται με τον Ποσειδώνα να συνεχίσουν με το ίδιο κέφι γιατί ο υγιής φίλαθλος κόσμος του Πόρου, την χρειάζεται αυτή την ομάδα.

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Σχολιάστε