Δεν το βάζει κάτω ο ΠοσειδώναςIMGP1434Δεν εγκαταλείπει τη μάχη για την άνοδο ο Ποσειδώνας Πόρου. Η ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού μας, επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας επί του Λυγκέα και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου.

Τα γκολ για τον Ποσειδώνα, πέτυχαν οι Ρούσος, Δεϊμέζης και Στρατηγός. Με τη νίκη αυτή, ο Ποσειδώνας παραμένει 6 βαθμούς πίσω από τον Εθνικό Τολού, που βρίσκεται στην προνομιούχο δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Θυμίζουμε ότι ο Ποσειδώνας έχει ένα παιχνίδι λιγότερο – αυτό με τον Λυγκέα – το οποίο θα πραγματοποιηθεί από το σημείο που είχε διακοπεί,  δηλαδή 10 περίπου λεπτά πριν από το τέλος, κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Ωστόσο, η υπόθεση άνοδος δεν θεωρείται εύκολη, καθώς ακόμη και αν ο Ποσειδώνας καταφέρει να πετύχει τέρμα μέσα σε δέκα λεπτά και  κερδίσει το τρίποντο, θα χρειαστεί όχι μόνο να κερδίσει τα 4 εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά  χρειάζεται και απώλειες βαθμών από τις δυο ομάδες που προπορεύονται, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Δυστυχώς για τον Ποσειδώνα, οι δύο ομάδες που προπορεύονται είναι από τον δικό του όμιλο, οπότε σύμφωνα με το σύστημα των μπαράζ, δεν θα τις βρει αντίπαλες σε αυτή τη φάση, για να ελπίζει νικώντας τες.

Ο Ποσειδώνας υποδέχεται στο γήπεδο του Πόρου, αύριο Τετάρτη 20 Απριλίου στις 17:00 την πολύ καλή ομάδα της Προσύμνης, με τη νίκη να είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να ελπίζει.
Σχολιάστε